Home Divertisment Horoscop 8 noiembrie 2017, de Sfinții Mihail și Gavril

Horoscop 8 noiembrie 2017, de Sfinții Mihail și Gavril

4 min read
0
0
47
Horoscop

Horoscop 8 noiembrie 2017. Vezi ce ți-au hărăzit astrele cu ocazia zilei onomastice de Sfânții Mihail și Gavril

Berbec

Nu te simți în largul tău într-un anturaj vesel, în care altădată erai ca acasă, dar nu și acum. Te macină tot felul de întrebări la care nu găsești înca soluții, și chiar privești cu un dram de invidie spre ceilalți care râd și se distrează. Nu te poți distra alături de ei, ești împovărat de probleme pe care totuși le exagerezi, le faci să pară mai mari decât ar merita, tocmai tu, o persoană care de obicei găsește soluții la orice! Încearcă să te relaxezi și tu un pic, preia de la cei din jur buna dispoziție și cheful de distracție și, măcar pentru o zi, nu mai discuta despre ceea ce te doare! Te vei elibera de stres doar dacă te integrezi și tu printre cei veseli!

Taur

Unii nu-și dau seama că ai ceva pe suflet și vor face de multe ori haz de slăbiciunile tale, ceea ce te va răni și mai mult. Încearcă să te molipsești un pic de la cei din jurul tău care încearcă să-ți distragă astfel atenția de la grijile tale actuale. Puțină veselie nu-ți strică nici ție, deci cel mai bine ar fi să faci ca ei, adică haz de necaz, pentru că nu are rost să-ți împovărezi mintea și sufletul cu atâtea probleme. Umorul poate fi atitudinea ideală pentru a le depăși mai repede, dar ce păcat că azi tu nu prea ai chef de glume.

Gemeni

Așteptarea ta a luat sfârșit deoarece se poate spune că ai ajuns, finalmente, în fața unui vis împlinit! Totul se termină cu bine, poate chiar așa cum ai dorit și de aceea ai toate motivele să fii mândru de tot ce ai realizat până acum. Poate mai e loc de ultimele retușuri înainte de a pune punctul final, deci profită de această zi pentru a trece în revistă etapele parcurse, punctele slabe, succesele. Nu spune totuși nimănui de realizarea ta până ce nu devine deja un fapt concret pentru care poți băga mâna în foc.

Horoscopul zilei de miecuri, 8 noiembrie 2017, de Sfinții Mihail și Gavril, pentru toate zodiile, îl găsiți AICI.

Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.