Home Divertisment Horoscop 9 decembrie 2015. Zodiacul de miercuri

Horoscop 9 decembrie 2015. Zodiacul de miercuri

9 min read
0
0
3
Horoscop 9 decembrie 2015

Horoscop 9 decembrie 2015
Horoscop 9 decembrie 2015 – Berbec

Nu te poți exprima în voie, ca și cum au pus stăpânire pe tine doar emoții negative. Îndoiala, teama, nesiguranța, timiditatea, toate se vor dovedi a fi cei mai mari dușmani pentru tine, pentru că nu te lasă să spui ce simți sau ce gândești. Ai mereu impresia că ceva îți blochează evoluția, că nu ai voie să mergi mai departe, ci bați pasul pe loc prins într-o capcana din care nu poți evada momentan. Ia o pauză, profită de acest răgaz, chiar dacă nu e unul dorit, pentru a-ți mai trage sufletul și a analiza la rece ce anume te ține pe loc. De mâine vor merge din nou lucrurile!

Horoscop 9 decembrie 2015 – Taur

Acțiunea la care îți aduci contribuția are și o față nevăzută care va ieși într-o zi la iveală. Tu știi că există, dar preferi să o păstrezi departe de ochii lumii, ca nu cumva să-ți taie elanul care te cuprinde acum. Fii discret în privința aspectelor negative, ca nu cumva să le descopere și alții și sș se folosească de ele pentru a-ți strica ție cheful. Vei recunoaște public ceea ce acum ții ascuns, abia după ce vei ajunge la rezultatele visate. Sigur că la orice succes există și un preț de plătit, dar nu spune încă nimănui care este, ca să nu influențeze finalul.

Horoscop 9 decembrie 2015 – Gemeni

Rămâi lucid și lasă doar rațiunea să analizeze situația în care te afli, pentru că ai mintea limpede și poți găsi mai ușor soluții. Dacă decizia ta înseamnă a renunța la ceva pentru a porni pe alta cale, fii sigur că e o idee inspirată și că asta trebuie să faci, ca atare nu te teme să spui adio, să lași în urmă o etapă, să-ți iei rămas bun de la o stare de lucruri sau de la oameni care au însemnat ceva pentru tine în trecut. Nimic nu e veșnic, ci mai vin astfel de momente când un final de capitol este de-a dreptul necesar pentru a te detașa de cele întâmplate și a porni pe alt drum. Ai curaj să alegi noua cale, fără să regreți!

Horoscop 9 decembrie 2015 – Rac

Dacă așteptai de unde vestea că ai fost admis într-un anumit colectiv, vestea cea bună poate să apară chiar azi! Ca să fii primit cu adevarat într-un mediu în care visezi să intri, trebuie să gândești ca ei, să vorbești ca ei, să adopți modul lor de a fi. Poți face asta, deci nu încerca să-i schimbi tu pe ceilalți după șablonul tău, ci invers: ajustează-ți tu comportamentul pentru a deveni unul de-al lor din toate punctele de vedere. Adaptarea nu e ușoară, dar comunicând în permanență, cerând ajutorul la nevoie celor mai vechi din acest grup, acceptând sfaturile, vei vedea că nu va trece mult și nu va mai exista nicio diferență între tine și tovarășii tăi. Dacă îți dorești să faci parte din acest grup, fă un efort să te integrezi, pornind cu modul de gândire!

Horoscop 9 decembrie 2015 – Leu

Ești în fața unui nou început și, ca de obicei, te înflăcărezi foarte repede, dar nu de entuziasm e nevoie acum, ci de un control foarte riguros al resurselor. Nu investi tot ce ai din prima clipă, ci drămuiește-ți bine forțele pe termen lung, deoarece mai e mult până la succes. Acum e doar prima etapă, poate și cea mai dificilă, când trebuie să-ți iei inima în dinți și să spui start, dar nu te grăbi! Nu cere rezultate imediate, nu te dezumfla dacă nu ajungi peste noapte la ce ți-ai propus, ci investește cu cap, cu determinare, cu grijă tot ce ține de tine. Dacă pornești la drum și dai tot ce știi din prima etapa, cum vei administra resursele mai departe? Ține frâiele, domolește caii!

Horoscop 9 decembrie 2015 – Fecioară

Ai grijă spre ce-ți canalizezi azi energia, ca nu cumva să o risipești pe lucruri distructive, cum ar fi lupte de orgolii, sau dispute din care nu iese nimic bun. Ești pus pe hartă, agresiv în exprimare și dacă mai întâlnești și alți oameni la fel de nervoși ca și tine, scânteia de scandal se va aprinde foarte repede. Prin auto-control și toleranță maximă, ai putea depăși chiar și cele mai acerbe contradicții, transformând un conflict într-o competiție constructivă, din care fiecare scoate la lumina ce are mai bun în el: voința, ambiție, spirit de conducător.

Horoscopul de miercuri, 9 decembrie, pentru toate zodiile, este AICI.

Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.