Home Divertisment Horoscop 9 noiembrie 2015. Zodiacul zilei de luni

Horoscop 9 noiembrie 2015. Zodiacul zilei de luni

5 min read
0
0
3
Horoscop 9.11.2015

Horoscop 9.11.2015
Horoscop 9 noiembrie 2015. Zodiacul zilei de luni, 9.11.2015 pentru toate zodiile

Berbec

Un prieten vă ajută să clarificați o neîntelegere cu persoana iubită, apărută din cauza unor bârfe. Aveți răbdare! Totul va reveni repede la normal. Vă recomandăm să nu ignorați sfaturile celorlalți, doar din dorința de a va demonstra independența.

Taur

Aveți multe de făcut, atât acasă, cât și la serviciu, dar se pare că nu sunteți în formă. Sunteți irascibil și riscați să vă luați la ceartă cu cei din jur. Nu încercați să vă impuneți punctul de vedere în fața prietenilor și a partenerului de viață. Gândiți-vă de două ori înainte de a spune ceva!

Gemeni

Sunteți plin de energie și reușiți să duceți la bun sfârșit o lucrare mai veche. Nu vă grăbiți să refuzați o propunere de colaborare! Vă sfătuim să vă consultați cu o persoană cu experiență. Dacă nu sunteți atent, puteți declanșa o ceartă în familie, care poate avea consecințe serioase.

Rac

Nu reușiți să vă încadrați în programul de la serviciu, spre nemulțumirea șefilor și a colegilor. Vă cam lipsește entuziasmul, ceea ce ar putea să vă creeze neplăceri și în familie. Încercați să îi înțelegeți pe cei din jur, mai ales când vă cer sfaturi!

Leu

Sunteți nemulțumit de atitudinea celor din jur și riscați să deveniți impulsiv. După-amiază, primiți o sumă importantă de la o rudă apropiată. S-ar putea, însă, ca partenerul de viață să nu fie de acord să cumpărați un obiect de valoare. Ca să evitați un scandal, vă sfătuim să nu luați nici o decizie în pripă.

Fecioară

Vă enervați la serviciu, pentru că nu reușiti să vă terminați treaba la timp. Apelați la ajutorul colegilor! Ar fi bine să îi arătați persoanei iubite mai multă afectivitate. Nu vă lăsați acaparat de problemele personale!

Horoscopul zilei de luni, 9 noiembrie, pentru toate zodiile, îl găsiți pe AICI.

Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Românii au talent Sezonul 9 Episodul 9 Online 5 Aprilie 2019

Urmărește online show-ul de divertisment „Românii au talent” Sezonul 9, care vine cu Episo…