Home Divertisment Horoscopul zilei de marți, 3 noiembrie 2015

Horoscopul zilei de marți, 3 noiembrie 2015

19 min read
0
0
2
Horoscop zilnic - marti 3 noiembrie 2015

Horoscop zilnic - marti 3 noiembrie 2015
Horoscop 3 noiembrie 2015 – Berbec

E o placere să lucrezi într-un mediu stimulativ, în care ideile tale sunt îmbrățișate imediat, în care lumea e de acord cu tine! Azi ai parte de un astfel de anturaj binevoitor, tonic, ce te încurajează să-ți exprimi punctele de vedere și te susține să le și pui în aplicare. Primești de la ei aprobări, confirmări, idei suplimentare, încât ți-e mai mare dragul să colaborezi cu asemenea oameni. Nu se simte nicio urmă de competiție în preajmă și cât timp se menține această atmosferă pozitivă și primitoare, toate lucrurile merg ca pe roate. Înconjoară-te de oameni care te apreciază dacă vrei să ai o zi de succes și fugi de invidioși sau critici!

Horoscop 3 noiembrie 2015 – Taur

Fii atent cum te porți azi în fața unui profesor sau superior care, dacă nu e de acord cu atitudinea ta, are chiar puterea de a te sancționa aspru. Nu ai dori să atragi replici severe la adresa ta, ca atare taci și suporți o situație chiar dacă nu ești deloc de acord cu ea. Consideri că uneori trebuie să mai accepți și condiții defavorabile, conștient că acestea sunt prețul ce se cere plătit pentru succesele tale viitoare. Oricum tu ești obișnuit cu sacrificiile, deci nu e chiar greu pentru tine să tolerezi situația.

Horoscop 3 noiembrie 2015 – Gemeni

Oamenii pe care îi atragi azi alături de tine nu sunt compania cea mai potrivită pentru ce ți-ai propus. Sunt pesimiști, negativiști, neputincioși, îl iau pe nu în brațe și se plâng întruna, încât asocierea cu ei mai degrabă te ține pe loc, decât să te ajute. Mult mai bine te-ai descurca fără ajutorul lor, pentru că ai să vezi că, în loc să pună umărul la planul comun, îți iei pe umeri și sarcinile lor, pentru că vezi că nu știu ce să facă sau nu au curaj să acționeze. Decât cu asemenea ajutoare care te țin blocat pe loc, mai bine singur. Cu ei sau fără ei, tot atât durează, dar măcar ajungi acolo unde vrei prin forțe proprii și în stilul tău, fără să muncești pentru alții!

Horoscop 3 noiembrie 2015 – Rac

Ești un pic invidios pe nivelul la care a ajuns un coleg, care nici nu știe să rămână modest, ci face mare tam-tam pe seama realizărilor sale. Se cam laudă, îți spui, dar înainte de a-i critica succesul, mai bine l-ai lua de exemplu și ai încerca să-i calci pe urme, pentru că el chiar merită felicitări pentru ceea ce a atins. Ți-e puțin ciudă că nu ești tu în locul său și nu poți să-l feliciți sincer pentru reușitele sale, pentru că se vede pe chipul tău o oarecare răceală, de parcă nici măcar nu ai dori să vorbești despre asta.

Horoscop 3 noiembrie 2015 – Leu

Ai mare grijă la cele mai banale tranzacții financiare ale acestei zile, pentru că planează un oarecare pericol peste portofelul tău. Poate nici nu-ți dai seama de riscuri, pentru că există o persoană care se ascunde în spatele unei măști false și se preface a-ți fi prieten sau partener cu intenții serioase, dar mai devreme sau mai târziu vei afla ce intenționează și te va decepționa. Fii deci mult mai prudent când vine vorba de cheltuieli și plăti sau de contracte care par mult prea frumoase ca să fie adevărate, pentru că se ascunde și ceva urât în spatele aparențelor înșelătoare.

Horoscop 3 noiembrie 2015 – Fecioară

Unii ar putea să se distreze pe seama viselor tale, dar ei nu știu pe ce te bazezi și e normal să te ironizeze. Continuă să visezi, dar asigură-te mai întâi că nu sunt simple iluzii, că nu sunt himere imposibile după care alergi la nesfârșit, deci revizuiește-ți din când în când orizonturile. Mai bine îți alegi ținte mai accesibile, mai mici, și apoi treci la următoarea, și apoi la următoarea, pentru că, din aproape în aproape, vei ajunge mult mai ușor la marele scop, decât dacă te-ai concentra asupra unuia singur, mult prea înalt pentru resursele tale actuale. Ai bifat o etapă din planurile tale? Perfect, treci la următoarea, și ai să vezi că așa se împlinesc cel mai bine visele. Îndrăznește să visezi, nu te lăsa oprit de elan de cei care nu au încredere în visele tale, și lasă-ți creativitatea să clădească!

Horoscop 3 noiembrie 2015 – Balanță

Motivele de nemulțumire cu care te confrunți azi nu merită atâta atenție cât le acorzi tu. Ești doar influențat de anturaj, unde se vorbește numai de lipsuri, necazuri, probleme, aspecte de zi cu zi de care oricum nu poți scăpa, dar pe care le faci să pară mai mari decât sunt. În jurul tău sunt zeci de alte motive, poate banale, care ar merita scoase în evidență, care arată că, în ciuda atâtor nemulțumiri, există și atâtea alte motive de satisfacție. Poți găsi bucurie chiar și în cel mai banal gest de la cineva pe stradă, de la cea mai neînsemnată veste, deci nu-i lăsa pe ceilalți să te împovăreze cu marile griji ale omenirii! Mai bine ieși cât mai repede din acele medii în care planează tristețea.

Horoscop 3 noiembrie 2015 – Scorpion

Azi poți avea revelația misiunii tale personale în această viață, descoperind că nu neaparat banii, succesul sau puterea sunt cele mai importante vârfuri de atins! Vei vedea că e altceva mult mai prețios de valorificat, și aceasta e cunoașterea! Azi ai putea întâlni o persoană sau ai putea citi o carte sau pur și simplu primești, pe cine știe ce căi, un mesaj care te va pune pe gânduri. Stând și analizând rostul acestor informații, aprofundând prin și mai mult studiu cele tocmai aflate, vei descoperi că pot deschide o cale nouă de ascensiune pentru tine, ducându-te, pas cu pas, mai aproape de misiunea ta pe lume. Nu privi superficial ceea ce îți apare azi în cale, fie că sunt oameni, simboluri, cuvinte sau idei, ci stai și chibzuiește ce vor ele să-ți spună! Pune mâna pe o carte: vei găsi acolo un paragraf care dă răspunsul întrebării tale actuale!

Horoscop 3 noiembrie 2015 – Săgetător

Privește spre viitor cu optimism și încredere, sigur că totul va ieși exact așa cum e mai bine pentru tine! Nu trebuie nici să te cramponezi de o idee fixă, nici să ai anumite așteptări, ci să lași lucrurile să se așeze de la sine și ai să vezi, la final, că era chiar mai bine decât ceea ce, poate, ai sperat inițial. Deschide-ți inima și mintea să primești toate resursele necesare pentru a merge mai departe, fără să pretinzi neaparat ceva anume, fără a face planuri prea detaliate. Uneori așteptările devin limitări deoarece, dorind ca lucrurile să se manifeste după un anumit scenariu, ai putea scăpa din vedere alte câteva căi mult mai bune. Lasă-te dus de val și vei merge în direcția bună!

Horoscop 3 noiembrie 2015 – Capricorn

Vestea care sosește azi pe cale oficială te pune pe gânduri sau te îngrijorează un pic, pentru că nu este informația pe care o sperai. Pe moment, ești decepționat, gata să abandonezi un proiect pentru că nu apare răspunsul necesar, dar după ce vei depăși primul impact negativ, vei descoperi că tot ai ceva de câștigat de pe urma acestei știri, deci nu trebuie să o respingi din start. Tot e ceva decât deloc, vei spune, și te vei adapta din mers la noile condiții astfel încât să poți merge mai departe fără să strici nimic.

Horoscop 3 noiembrie 2015 – Vărsător

Viața sentimentală nu e neapărat spațiul celor mai fulminante evenimente, nici a celor mai pompoase declarații, ci iubire se numește și cel mai banal semn de afecțiune. Poți să-i arăți celui drag cât de mult înseamnă pentru tine și prin cel mai mic detaliu cotidian: să mergeți împreună la piață, să faceți curățenie prin casă, să stați degeaba ore în șir în fața televizorului, dar tot împreună. Nu pretinde deci evenimente ieșite din comun sau daruri excepționale pentru a te convinge că ești iubit, pentru că nici tu nu ai ceva extraordinar de oferit celui drag de lângă tine. Respirați alături, tăceți laolaltă și vă ocupați, în doi, de cele mai banale sarcini de acasă, și asta e tot ce contează acum pentru voi!

Horoscop 3 noiembrie 2015 – Pești

Ești pus în fața unei analize obiective, dar nu te baza numai pe ce îți transmite creierul, care, da, are o viziune clară asupra lucrurilor, dar trebuie să privești totul și cu sufletul, dar cu un suflet pur, neatins de influențele negative din jur. Imaginează-te că ești un copil pus în fața unei nedreptăți și care nu se apucă de plâns, ci, cu un dram de naivitate și inocență, găsește cel mai bun remediu la situația de față. Soluția nu e atât de profundă sau de ascunsă, ci e chiar la suprafață și atât de simplă, încât numai un suflet de copil o poate vedea. Adu-ți aminte să râzi, să glumești, să te joci un pic, și ai să descoperi repede ce ai de făcut.

Horoscopul zilei de marți, 3 noiembrie, vă este oferit de Acvaria.com

Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.