Home Divertisment Horoscopul zilei de marți, 8 decembrie 2015. Berbecii sunt în cumpănă!

Horoscopul zilei de marți, 8 decembrie 2015. Berbecii sunt în cumpănă!

5 min read
0
0
8
Horoscop 8 decembrie 2015

Horoscop 8 decembrie 2015
Horoscopul 8 decembrie 2015 – Berbec

A sosit momentul demult anunțat al unui final de etapă și deși știai că se va întampla, tot te ia prin surprindere. Sperai să se mai prelungească asteptarea, să se mai amâne termenul, dar iată că timpul este implacabil și vine atunci când vrea el cu surprizele cele mai mari. Pe moment, ești debusolat, nu știi încotro s-o apuci, fiind la capătul unui drum dificil și nemaiștiind ce ai de făcut de acum înainte, dar după ce va trece șocul momentului, vei începe să te reorganizezi și să îți planifici pașii următori. Acum ești în cumpănă!

Horoscopul 8 decembrie 2015 – Taur

Nu merită să fii amabil chiar cu oricine, pentru că vei vedea că la vorbele tale amicale ți se răspunde de multe ori cu tupeu, cu agresivitate. Alege-ți modul de comunicare în funcție de anturaj și de subiectul despre care se vorbește, pentru că sunt situații în care trebuie să fii la fel de vehement în exprimare. A fi mereu împăciuitor și blând nu e în avantajul tău, pentru că vor veni alții cu personalitate puternică care te vor da deoparte. Luptă pentru dreptul tău la replică!

Horoscopul 8 decembrie 2015 – Gemeni

Ești în compania adecvată pentru a te lupta pentru drepturile tale, pentru a arăta cât de bătăios și ambițios ești, atunci când e în joc reputația ta. Cei din jur te susțin și te motivează să faci tot ce-ți stă în putință pentru a te remarca, pentru a obține ceea ce ți se cuvine, ca atare te poți bucura de stimulentele celor care au încredere în tine ca de o porție de benzină! Unii te împing de la spate, te motivează, te încurajează cu vorbele cele mai potrivite, încât devii un luptător acerb pentru ceea ce vrei să obții pe această cale. Poate că devii reprezentantul tuturor pentru o victorie de răsunet!

Horoscopul 8 decembrie 2015 – Rac

Banii vin și se duc într-o clipă, dar norocul tău e că știi pe ce resurse te poți baza și nu intri în panică atunci când vezi că banii abia intrați în portofel au și plecat de la tine. Banii sunt făcuți să circule, ca atare tu nu fugi de plăți, de facturi, de achitarea obligațiilor acestei perioade a lunii, pentru că ești conștient că nu poți scăpa de ele oricât ai încerca. Plătește ce ai pe lista de sarcini pentru azi, pentru că te vei simți mult mai bine după ce le vei da la o parte. Dacă sunt mai multe plăți mici achitate dintr-un foc, cu atât mai plăcută senzația de relaxare de după!

Horoscopul de marți, 8 decembrie, pentru celelalte zodii, îl găsiți AICI.

    Load More Related Articles
    Load More In Divertisment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.