Home Tehnologie Huawei P30 Pro trece prin AnTuTu Benchmark

Huawei P30 Pro trece prin AnTuTu Benchmark

2 min read
0
0
10
Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro are încă două săptămâni înainte de a fi anunțat oficial, dar imediat după apariția Geekbench de ieri, telefonul a fost evaluat la AnTuTu, dezvăluind câteva specificații pe care le-am auzit deja și performanța chipsetului.

Telefonul cu numărul de model VOG-L29 a ajuns la 286.152, ceva mai mult decât benchmarkul oficial Huawei Mate 20 în toamna anului trecut.

Huawei P30 Pro Antutu Benchmark
Huawei P30 Pro Antutu Benchmark

Chipset-ul de la Kirin 980 și memoria de 8/256 GB nu este nimic nou, ci este ceva de făcut. Listarea a arătat, de asemenea, că Huawei P30 Pro va avea rezoluție Full HD + și raport înalt, ceea ce a fost de așteptat, deși ne-ar plăcea să vedem un pas înainte cum ar fi un QHD sau un panou 4K. Afișajul va avea probabil un scaner de amprente sub el, dacă putem avea încredere în relatările de presă care s-au scurs mai devreme.

Spre deosebire de Geekbench, unde doar procesorul contează, la AnTuTu, telefonul își poate arăta performanța primă în patru elemente cheie – memorie, UX, CPU și GPU. De obicei, indicatorul de referință chinez oferă o defalcare a categoriilor, dar aici putem vedea doar rezultatul global fără a crește modul de performanță.

Huawei va introduce seria P30 la Paris, Franța, pe 26 martie, și atunci vom afla mai multe dacă noul telefon poate depăși seria Mate.

Sursa

Load More Related Articles
Load More In Tehnologie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.