Home Tehnologie Instagram lansează Checkout în SUA

Instagram lansează Checkout în SUA

3 min read
0
0
14
Instagram Checkout

Se pare că spațiul de cumpărături online va deveni tot mai aglomerat, deoarece Instagram a lansat noua sa caracteristică Checkout în SUA. Veți putea cumpăra produse direct de la posturile de marcă fără a părăsi aplicația.

Înainte de Checkout, veți fi redirecționat către site-ul web al mărcii pentru a finaliza achiziția. Caracteristica nouă simplifică procesul de a face clic simplu pe postul de articol, selectând detalii cum ar fi dimensionarea și plasarea în final a comenzii. Înregistrările eligibile în funcție de postare vor avea acum un buton albastru „Checkout on Instagram”.

Odată ce ați făcut prima achiziție, vi se va solicita să stocați detaliile cărții dvs. de credit în Instagram pentru cumpărături fără probleme, cu un singur clic pe viitor. Aceste date nu vor fi distribuite altor aplicații Facebook. De asemenea, Instagram va trimite în mod convenabil notificările de livrare în aplicație după finalizarea achiziției.

Într-un post de blog , echipa Instagram Business a arătat că Checkout este doar începutul unei „investiții pe termen lung în cumpărături” și că în acest an vor fi introduse mai multe funcții de cumpărături.

Această mișcare are o mare importanță pentru Instagram, deoarece un raport spune că 130 de milioane de utilizatori vizualizează deja postări de cumpărături și cumpără produse pe care le văd în aplicație. Noua facilitate ar putea fi văzută și ca un test beta înainte de a ajunge ulterior la restul gamei de aplicații Facebook.

Sursa

Load More Related Articles
Load More In Tehnologie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.