Home Bloguri Instagram va afișa acum video IGTV în cronologie

Instagram va afișa acum video IGTV în cronologie

3 min read
0
0
17
Instagram video IGTV

Instagram și-a dat seama că nu este suficient să aibă grijă de caracteristica sa IGTV. Firește, compania a decis să pună videoclipurile direct în cronologia utilizatorului.

Începând de joi, utilizatorii vor vedea videoclipurile IGTV de la persoanele pe care le urmăresc, care apar direct pe pagina lor de cronologie. Acestea vor apărea ca mesaje regulate, dar vor avea o etichetă pentru a le diferenția. Veți vedea numai videoclipuri de la persoanele pe care le urmăriți și nu vedeți întâmplări aleatorii așa cum faceți în prezent în altă parte a aplicației.

Cu noua caracteristică, creatorii pot acum să facă o previzualizare de un minut a videoclipului lor în profilul lor atunci când încarcă un nou videoclip IGTV.

Încercările anterioare ale Instagram de a scoate în evidență IGTV au inclus IGTV în Explorare, partajarea clipurilor video IGTV la Story, salvarea videoclipurilor IGTV și permiterea integrării web IGTV.

Instagram a făcut mișcarea în speranța de a aduce mai mulți utilizatori spre această caracteristică, care se pare că nu prea este băgată în seamă.

Problema nu era că oamenii nu au putut găsi caracteristica; problema este că nimeni nu vrea să o folosească. Oamenii se îndreaptă în continuare spre YouTube pentru că orice video durează mai mult de câteva minute și este o platformă mai bună pentru acest tip de conținut.

Așadar, în loc să ne bage forțat lucrurile pe gât, poate chiar va elimina complet chestia dacă nu funcționează și poate se concentrează asupra lucrurilor pe care oamenii le doresc de fapt? Cronologia să rămână cronologie?

Load More Related Articles
Load More In Bloguri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.