Home Divertisment Insula iubirii Sezonul 3 Episodul 1 Online 8 Mai 2017

Insula iubirii Sezonul 3 Episodul 1 Online 8 Mai 2017

3 min read
0
1
668

Urmăriți online reality show-ul „Insula iubirii” Sezonul 3 Episodul 1, difuzat de Antena 1 luni, 8 Mai 2017, cu începere de la ora 20.30. În cadrul acestei emisiuni prezentate de Radu Vâlcan, cinci cupluri vor să-și „testeze” încrederea în partenerii lor și locuiesc timp de mai multe zile în Thailanda, pe insule separate, fete cu fete, băieți cu băieți. Aceste cupluri sunt: Bianca și Liviu, Alexandra și Aurel, DeeDee și Robert, Ben și Diana și Maria și Cosmin. Ispitele aduse în concurs vor încerca să strice relațiile concurenților. Cele șase ispite feminine sunt Deea, Cătălina, Maria, Nicoleta, Anuryh (McAnuryh) și Bianca, iar ispitele masculine sunt Robert, Sorin, Raul, Andi, Marco și Alex.

Noul sezon „Insula iubirii” va aduce telespectatorilor noi povești de viață, noi ispite și situații complet neașteptate și nemaintâlnite în sezoanele anterioare, în care concurenții intră mai conștienți ca niciodată de tentația seducției.

În această seară, în episodul 1 din sezonul 3 al emisiunii „Insula iubirii”, cele cinci cupluri vor avea încă 24 de ore de petrecut împreună, ca într-o adevărată lună de miere, în cinci resorturi de lux, unde vor avea cele mai romantice decoruri. Cum vor petrece acest timp, cât de mare va fi apropierea sau cum începe să se vadă distanța, vom vedea chiar din primul episod al aventurii thailandeze. (Sursa: Antena 1)

Așadar, nu ratați reality show-ul „Insula iubirii” Sezonul 3 Episodul 1 ce va difuzat în această seară de luni, 8 Mai, de la ora 20:30, doar pe Antena 1. Să vină ispitele!

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO

Înregistrare tv din emisiunea concurs de la Antena 1, „Insula iubirii” – Sezonul 3 – Episodul 1 Online, din 8 Mai 2017.
Nu dețin acest videoclip!
© Antena Group

Partea I

Partea II
Partea III
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.