Home Divertisment iUmor Sezonul 4 Episodul 8 Online, 5 noiembrie 2017

iUmor Sezonul 4 Episodul 8 Online, 5 noiembrie 2017

2 min read
0
0
1,312
iUmor Online

Urmăriți online show-ul „iUmor” Sezonul 4 Episodul 8, difuzat de Antena 1 duminică, 5 noiembrie 2017, cu începere de la ora 20.45. În cea de-a opta ediție a acestui sezon, jurații Delia, Bendeac și Cheloo vor avea în față pe scena umorului concurenți ce vor să arate că au calități de comedianți și să primească cele trei like-uri care îi va trimite în etapa următoare.

În această seară, în cadrul emisiunii concurs „iUmor” episodul 8, spectacolul va fi la înălțime, unde români cu simțul umorului sunt pregătiți să opțină 3 like-uri din partea juraților. Matt Edwards, un magician devenit extrem de cunoscut anul acesta în toată Europa, după ce a apărut prima dată la un show de talente din Marea Britanie, urcă în această seară pe scena iUmor. Deși este pasionat de magie de o viață și exersează mereu, Matt Edwards a reușit să spargă gheața și să devină cunoscut abia anul acesta. Numerele sale de magie îmbinate cu pantomimă și glume, dar și atitudinea sa veselă au fost o surpriză pentru Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, care s-au întrebat chiar dacă Matt Edwards poate fi vreodată supărat sau serios.

Așadar, nu ratați show-ul „iUmor” Sezonul 4 Episodul 8 ce va difuzat în această seară de duminică, 5 noiembrie 2017, de la ora 20:45, doar pe Antena 1. Să înceapă distracția!

Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.