Home Auto Kia Sorento, SUV-ul de generație viitoare, apare în imagini oficiale

Kia Sorento, SUV-ul de generație viitoare, apare în imagini oficiale

3 min read
0
0
22
Kia Sorento - imagine din fata

Kia a prezentat primele imagini oficiale ale SUV-ului Sorento de generație viitoare înaintea debutului său public oficial. Debutul public al acestui SUV va avea loc la Salonul Internațional de la Geneva din 2020. Kia spune că designerii săi au folosit un concept de îndrăzneală rafinată pentru a proiecta SUV-ul.

Proiectanții au urmărit să păstreze estetica robustă și dură a modelelor anterioare, aplicând totodată mai mult rafinament și eleganță designului. Rezultatul este un Sorento care este mai sculptat decât predecesorul său rotund. Kia descrie vehiculul ca având detalii geometrice contemporane și cu proporții mai alungite, mai lungi decât predecesorul său.

Noul Sorento primește o nouă interpretare a grilei Kia „nas de tigru” care se înfășoară în jurul farurilor integrate pe fiecare parte. Farurile au o nouă lumină de zi LED „ochi de tigru”. Noua lumină de rulare oferă un plus de design proiectării.

Kia a lucrat și la interiorul noului Sorento, precum și la ceea ce designerii numesc un design nou „sofisticat”. Designul folosește un stil nou de lux, cu un sistem îmbunătățit de infotainment și materiale premium. 

Kia spune că Sorento va obține unul dintre interioarele de cea mai înaltă calitate într-un Kia până acum. Prezintă suprafețe cu efect de lemn în relief.

Ecranul de infotainment este o unitate de 10,25 inci cu navigare AV. De asemenea, are un grup de instrumente digitale de 12,3 inci. Kia spune că designul general al noului Sorento este rezultatul unei colaborări a rețelei sale de proiectare în Coreea, Europa și America de Nord. 

Sorento se bazează pe o platformă cu totul nouă, care promite să ridice standardele în segmentul SUV de talie medie. 

Debutul oficial al noului Sorento va avea loc pe 3 martie 2020.

Load More Related Articles
Load More In Auto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.