Home Divertisment Las Fierbinți Sezonul 11 Episodul 22 Online – 4 Mai 2017

Las Fierbinți Sezonul 11 Episodul 22 Online – 4 Mai 2017

2 min read
0
0
62
Las Fierbinti Episodul 22 Online - 4 Mai 2017

Urmăriți online serialul românesc de comedie Las Fierbinți Sezonul 11 Episodul 22 difuzat de Pro TV în data de 4 Mai 2017, de la ora 20.30. În această seară, în cel de-al 22-lea episod al celui mai așteptat serial Las Fierbinți, sezonul 11, Celentano, Firicel, Bobiță, Giani, Ardiles, Vasile, Dalida, Robi, Gianina, Dorel, Nicu Rață și Brânzoi vor fi din nou la înălțime cu replicile lor, care te fac să râzi în hohote, în cel mai așteptat serial de comedie.

În Episodul 22 din Las Fierbinți, se continuă povestea cu Firicel care s-a angajat si merge acum prin sat la costum, iar Celentano încearcă să-l convingă pe acesta că nu e bine să ai salariu. Tot în acest episod vom vedea cum Bobiță se gândește cum să facă o afacere cu tipul care a venit în localitate și a hipnotizat pe cine i-a ieșit în cale. Toată povestea și prin ce peripeții vor mai trece personajele noastre preferate, le vom afla în cel de-al 22-lea episod din acest sezon.

Așadar, nu pierdeți serialul Las Fierbinți Sezonul 11 Episodul 22, difuzat în această seară de joi, 4 mai 2017, de la ora 20.30, numai pe Pro TV. Bobiță, Giani, Dorel, Firicel și Celentano sunt pregătiți să ne ofere cel mai bun divertisment în cel mai lung sezon de până acum. Să înceapă Las Fierbinți!

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO

Înregistrare tv din serialul de comedie de la Pro TV, „Las Fierbinți” – Sezonul 11 – Episodul 22 Online, din 4 Mai 2017.
Nu dețin acest videoclip!
© MEDIAPRO

Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.