Home Tehnologie LG G8 ThinQ va folosi ecranul său OLED ca difuzor

LG G8 ThinQ va folosi ecranul său OLED ca difuzor

3 min read
0
0
13
LG G8 ThinQ ecran OLED difuzor

LG a anunțat că viitorul telefon G8 ThinQ va avea o caracteristică unică nouă care îi va permite să utilizeze afișajul ca difuzor.

Numit OLED Crystal Sound sau CSO, caracteristica utilizează afișajul ca o diafragmă în mișcare vibrând întreaga suprafață. Aceasta permite ecranului să funcționeze ca un al doilea canal, care lucrează alături de difuzorul dedicat amplasat în partea de jos a telefonului pentru a crea un efect stereo audio.

Tehnologia este nouă pentru smartphone-uri, dar a fost inclusă pentru prima oară în televizoarele OLED de la LG anul trecut. Sony are această tehnologie în mai multe televizoare și o numește tehnologie Acoustic Surface.

În cazul televizoarelor, caracteristica funcționează bine datorită cât de mare este suprafața afișajului. De asemenea, vă ajută să localizați sunetul, astfel încât acesta să pară că dialogul vine direct din gura personajelor pe ecran în loc să fie din altă parte a camerei. Cu smartphone-uri, rămâne de văzut cât de eficientă este tehnologia cu o suprafață mult mai mică.

G8 ThinQ va fi alimentat de sunet de la Meridian, împreună cu efectul 3D surround DTS: X care emulează 7.1 audio prin căști sau difuzoare. Telefonul va include de asemenea o mufă pentru căști cu un sistem quad DAC, împreună cu suportul MQA. Caracteristica Boombox Speaker de la telefoanele de anul trecut va fi de asemenea inclusă, ceea ce permite telefonului să vibreze suprafața pe care o păstrează pentru a crea un sunet mai puternic și mai plin.

LG G8 ThinQ va fi anunțat oficial în timpul MWC 2019 din Barcelona.

Load More Related Articles
Load More In Tehnologie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.