Home Auto Magazin piese auto online pentru orice mașină

Magazin piese auto online pentru orice mașină

2 min read
0
0
47
Magazin piese auto online

Un magazin piese auto online la prețuri bune, pentru orice marca de mașină și pentru orice buzunar, care merită vizitat și din care să cumperi

Dacă ai mașina defectă și nu ai timpul necesar să cauți după piese, nu trebuie să-ți faci griji. Poți face asta din confortul casei tale, accesând internetul. Sunt multe magazine online de profil de unde îți poți comanda piesa auto dorită pentru mașina ta.

Un astfel de magazin de piese auto este Automobilus, de unde poți cumpăra piese și consumabile pentru aproape orice tip de mașină. Livrarea produselor comandate se face fie prin ridicare personală din showroom-ul din București, fie prin curier rapid. Mai multe detalii privind livrarea le găsiți pe site.

Ideea e că este mult mai comod pentru comenzile online. Cumperi piesele auto dorite și vei face plata (ramburs) la sosirea coletului. A doua posibilitate de plată este prin transfer bancar. Ți se va emite o factură proformă, apoi după achitarea acesteia, produsele vor fi expediate sau ridicate de către tine.

În cazul în care ridici personal piesele auto din showroom-ul din București, poți plăti la fața locului cu cu card-ul bancar (Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro) sau în numerar (bani cash).

Datele de contact al firmei Automobilus le găsiți AICI, unde aveți un formular prin care puteți face o cerere de ofertă.

Load More Related Articles
Load More In Auto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.