Home Diverse Mesaje de 8 Martie, Ziua Femeii. Urări și felicitări de Ziua Mamei

Mesaje de 8 Martie, Ziua Femeii. Urări și felicitări de Ziua Mamei

8 min read
0
0
289
Mesaje de 8 Martie Ziua Femeii

Mesaje de 8 Martie Ziua Femeii
Mesaje de 8 Martie, Ziua Femeii. Urări și felicitări de Ziua Mamei, cea mai iubită ființă de pe pământ

În fiecare an, pe 8 martie, se sărbătorelte Ziua Internațională a Femeii, ocazie cu care se transmit mesaje cu urări și felicitări fie că este vorba de mămici, soţii, iubite, prietene sau colege. Mai jos aveți câteva dintre cele mai frumoase mesaje ce pot fi trimise prin SMS sau scrise pe felicitări ființei iubite.

Mesaje de 8 Martie – Urări și felicitări pentru mame

„La mulți ani pentru cea mai gingaşă şi mai dragă ființă de pe pământ. TE IUBESC, MAMA!”

„Din suflet îţi dăruiesc, ca în fiecare an, firavul mărţişor şi odată cu el toată dragostea ce ţi-o port. Te iubesc! La mulţi ani!”

“Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea. Te iubesc, mămica mea!”

„Îţi mulțumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mămico!”

„Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulţi ani, mama!”

„Îți mulțmesc cu toată ființa mea și aș vrea să stii, chiar dacă nu-ți spun tot timpul asta, că TE IUBESC, iar acest sentiment nu va înceta niciodată.”

„Tu ești îngerul vieții mele, minunea lumii pe pamânt. La mulți ani, mami!”

„O mamă atât de minunată ca tine merită ca fiecare zi să fie 8 martie! La mulţi ani, mămico!”

„Scumpa mea mamă, pentru mine ești soarele care răsare în fiecare dimineață pentru a-mi însenina ziua. Te iubesc, mami!

„Tu mi-ai dăruit viaţa, mi-ai alinat sufletul cu glasul tău blând şi m-ai învăţat să iubesc. La mulți ani, mămico!”

Mesaje de 8 Martie – Urări și felicitări pentru soții

„Îti urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare și de fiecare pată de verdeață și… de dragostea mea necondiționată.”

„Fluturele meu…. Frumuseţea, ca şi zborul şi iubirea, de cenusa-şi leagă firea. De-i ştergi fluturelui praful, nici o vrajă, nici o boare, nu-l vor face să mai zboare.Tu eşti fluturele meu şi promit că niciodată nu voi şterge praful dragostei de pe aripile tale. La mulţi ani!”

„Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani, draga mea!”

„Pentru o ființa unică și minunată care îmi luminează viața cu un singur surâs! Soarta să-ți dăruiască un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și fericire! La muți ani draga mea soție”

„Astăzi îți doresc să primești atâtea flori încât să-ți faci gradină. Atâtea felicitări încât să ai vorbe bune pentru tot anul… Atâta dragoste încât chiar dacă ai da înapoi la fiecare, tot ți-ar mai rămâne…”

„De ziua ta… Ce aş putea să-ţi doresc mai mult decât să ai în suflet veşnic primăvară?”

Mesaje de 8 Martie pentru prietene și colege

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni…şi fie ca primăvara iubirii să vă inunde sufletul cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale. Vă doresc un 8 Martie cât mai frumos!”

„De 8 martie îți urez o primavara frumoasă, cu soare, fericire și toata dragostea mea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

„Un buchet de lăcrămioare, un mănunchi de sentimente frumoase și o grămadă de îmbrățișări… special pentru tine! La mulți ani de 8 martie!”

” Ziua asta să fie un prilej de bucurie pentru noi toate, să simţim mai puţin apăsarea grijilor şi să ne umplem gândurile şi sufletul de căldura primăverii. La mulţi ani, tuturor femeilor!”

Load More Related Articles
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.