Home Diverse MESAJE DE CRĂCIUN 2015. Urări, SMS-uri și felicitări de Crăciun

MESAJE DE CRĂCIUN 2015. Urări, SMS-uri și felicitări de Crăciun

7 min read
0
1
639
Mesaje de Craciun 2015

MESAJE DE CRĂCIUN 2015. Urări, SMS-uri și felicitări de Crăciun pe care le puteți trimite celor dragi

Suntem în Ajunul Crăciunului și cu această ocazie vrem să trimitem prin SMS celor dragi bucuria acestei sărbători creștine, a Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos.

Mai jos găsiți câteva dintre cele mai frumoase mesaje cu urări și felicitări de Crăciun.

„Moș Crăciun bate la ușă, scoate mâna din mănușă și vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad și lângă foc să vă umple de noroc!”

„În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile și supărările. Deschide-ți inima și primește un strop din binecuvântarea care se revarsă peste lume în această noapte!”

„E timpul sa închizi ochii și să-ți amintești de Crăciunul copilăriei tale. E timpul să-ți amintești cum stăteai cu nasul lipit de geam încercând să-l vezi pe Moș Crăciun.”

„Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele și viețile cu bucurie, sănătate și multă înțelepciune pentru anul care vine. La mulți ani!”

„Sărbătorile Crăciunului și Anului Nou să vă aducă tot ce-i mai bun pe lume, multă iubire, fericire și prosperitate.”

”E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină și căldură alături de cei dragi ție. Dăruiește din toată inima și deschide-ți sufletul pentru a primi dragoste și fericire. Lasă-ți sufletul să renască și trăiește fiecare zi ca pe un dar neprețuit.”

„Aceasta e o noapte specială, în care poți întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile și retrăiește miracolul nopții de Crăciun!”

„În murmurul tainic al colindelor de Crăciun sărbătorile de iarnă să vă aducă lumină în gânduri, căldură în suflet, sănătate şi fericire. La mulți ani!”

„Bogăție câtă vreți, Sănătate pentru toți, Iar la anul care vine Să vă fie și mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moș Crăciun cu sacul plin, drumu-n viață cât mai lin.”

„Îți urez, ție și familiei tale, multă sănătate, fericire și mult noroc în viitor! La mulți ani! Sper ca această sărbătoare sa vă aducă numai fericire în casă și familie!”

„Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranță, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste.”

„Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie și sufletele de liniște. Crăciun Fericit!”

„Frumusețea iernii, cu dulcele ecou al colindelor și cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire și fericire. Sărbători fericite!”

„Moșul vine cam tiptil, niciodată nu-l simțim, dar de fiecare dată, lasă-n fiecare poartă fericire, bucurie, sănătate pe vecie! CRĂCIUN FERICIT!!”

„Trăiește în culori de Crăciun! Fii gazda colindelor care ne readuc sfințenia de altă dată.”

„Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite!

„Învață să culegi din fiecare Crăciun sfințenie, bucurie, lumina pe care să o împarți tot anul cu cei dragi!”

„La pragu-ți vin din nou colinde să-ți cânt cu leru-i ler și domn din cer. Astăzi Hristos s-a născut! Crăciun fericit și pace în suflet!”

„Să ningă în noaptea de Crăciun cu vise împlinite! Învață să visezi, pășește dincolo de real, Crăciunul face minuni!”

„De sfintele Sărbători să deschidem ușa pentru oaspeți dragi, și inima pentru speranță, bucurie și lumină. Să fim mai buni și să privim înainte cu încredere, știind că dacă avem credință, drumul din fața noastră va fi presărat cu împliniri!”

Load More Related Articles
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.