Home Diverse MESAJE DE SF. GHEORGHE. Urări, SMS-uri și felicitări de ziua onomastică

MESAJE DE SF. GHEORGHE. Urări, SMS-uri și felicitări de ziua onomastică

4 min read
0
0
47
Mesaje de Sfantul Gheorghe

Mesaje de Sfantul Gheorghe
MESAJE DE SF. GHEORGHE. Urări, SMS-uri și felicitări de ziua onomastică pentru 23 aprilie, cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe

În fiecare an, pe 23 aprilie se sărbătorește Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruinţă. Această sărbătoare este considerată în tradiția populară ca vestind începutul verii pastorale. Cu această ocazie, peste 900.000 de români își aniversează onomastica de Sfântul Gheorghe.

Iconografia pastreaza imaginea Sfantului Gheorghe calare pe un cal, strapungand cu sulita un balaur. Este vorba despre o legenda pioasa, in care Sfantul Gheorghe salveaza cetatea Silena, din provincia Libiei, terorizata de un balaur. Aceasta imagine a sfantului a ramas in amintirea oamenilor ca model de curaj in lupta cu diavolul. (sursa)

Iată mai jos câteva mesaje de Sfântul Gheorghe cu urări, SMS-uri și felicitări pe care le poţi transmite celor care îşi sărbătoresc onomastica.

„La mulți ani și fie ca Sfântul Gheorghe să te călăuzească mereu!”

„Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii! La mulți ani!”

„Să ai parte de sănătate, multe realizări si să te bucuri de aceasta zi frumoasă mereu! La mulți ani, de Sfântul Gheorghe!”

„De ziua numelui tău, îţi doresc mult noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani!”

„Felicitări cu ocazia acestei zile, îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani, George!”

„Tot ce-ți doresti, tot ce-ți lipsește și-ti folosește, sănătate, prieteni adevărați, și multa bucurie!”

„Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulţi ani, Gheorghe!”

„De ziua numelui tău îţi doresc să ai parte de succes, împliniri şi sănătate. Sfântul Gheorghe al cărui nume îl porţi să te ocrotească şi să te călăuzească în viaţă. La mulţi ani!”

Cu ocazia sărbătoririi zilei onlomastice, iote.ro adresează tuturor cititorilor aceastui blog ce poartă numele Sfântului Gheorghe un mesaj cu uarea de „La mulți ani”, multă sănătate, fericire, prosperitate și împlinirea dorințelor și aspirațiilor!

Load More Related Articles
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.