Home Diverse Mesaje de Valentine’s Day 2019. Declarații de dragoste de Ziua Îndrăgostiților

Mesaje de Valentine’s Day 2019. Declarații de dragoste de Ziua Îndrăgostiților

14 min read
0
0
215
Mesaje de Valentines Day 2019 - Ziua Indragostitilor

Mesaje de Valentine`s Day 2019. Valentine`s Day este cea mai favorită ocazie a anului pentru iubitorii din întreaga lume. Este romantic, vesel și plin de distracție. Sărbătoarea acestei zile este incompletă fără a trimite celor dragi vreo dorință și mesaje frumoase pentru Ziua Îndrăgostiților. 

Deși uneori este dificil să găsiți mesajele de Valentine`s Day, acestea nu sunt imposibil de găsit. Dacă te afli pe această pagină înseamnă foarte mult pentru noi, așa că vei fi recompensat cu câteva mesaje minunate de dragoste pentru iubit, prietenă, soție, soț, prieteni și familie. Ele sunt romantice, pline de iubire și ușor de citit. Fă-i pe cei dragi să se simtă speciali în Ziua Îndrăgostiților din acest an!

Mesaje romantice de Valentine’s Day 2019 pentru iubit

Cuvintele nu vor descrie dragostea mea pentru tine. O viață ar fi prea scurtă pentru a trăi cu tine. Valentine’s Day fericit!

Dragostea nu respectă nici o regulă, este un sentiment care vine din inima mea pentru tine. Ziua Indrăgostiților fericită!

Dragostea adevărată este cheia inimii și a fericirii sufletului și un dar pentru viață. Valentine’s Day fericit!

Dragostea este combustibilul pentru inimă, suflet și minte, fără de care viața ar fi monotonă și fără sens. Valentine’s Day fericit!

Viața fără iubire este pur și simplu ca luna fără stele, flori fără miros și un cer fără soare. Îți doresc o viață plină de iubire în această zi a Sfântului Valentin.

În această zi specială, tot ce-ți doresc este să-ți găsești brațele care îți dau căldura iubirii și puterea îmbrățișărilor. Valentine’s Day fericit!

Mesaje de Valentine’s Day 2019 pentru prietenă

Mă simt minunat și cald când mă iubești, mă îmbrățișezi, mă ții în brațe și mă săruți. Fii la fel întotdeauna. Valentine’s Day fericit!

Felul în care îmi zâmbești, îmi aprinde focul din inima mea. Sunt îndrăgostit de ochii tăi misterioși, iubito! Ziua Îndrăgostiților fericită!

Hei iubito, ai adus fericire și dragoste cu tine. Te vreau mereu în brațele mele ca un nebun și să te țin strâns. Valentine’s Day fericit!

Timpul stă în loc când ești cu mine, împletit cu brațele noastre, iar inima îți bate lângă inima mea. Valentine’s Day fericit!

Tu ești singura fată care îmi topește inima și mă face să mă simt special; sărutul tău mă face să simt căldura iubirii. Ziua Îndrăgostiților fericită!

Fie ca dragostea noastră să ne păstreze uniți pentru eternitate! Sunt atât de norocos să te am în viața mea. Valentine’s Day fericit!

Îmi place modul în care mă răsfeți cu zâmbetul tău cald și bucuria pe care o aduci în viața mea în fiecare zi. Valentine’s Day fericit!

Mesaje romantice de Ziua Îndrăgostiților pentru soție

O soție ca tine este o comoară pentru oricine. Viața mea ar fi incompletă dacă nu ai fi în ea. Te iubesc cu adevărat și profund! Sfânt Valentin fericit!

Nu știu ce bine am făcut în viață pentru a merita o soție atât de frumoasă ca tine. Ești uimitoare în orice fel! Te iubesc!

Ai toată frumusețea pentru a-mi câștiga inima și toată nevinovăția pentru a-mi respinge mintea. Mulțumesc că ați ales să fiți soția mea!

Toate cutiile din această lume nu pot ține dragostea pe care o am pentru tine în inima mea. O soție ca tine este o binecuvântare pură pentru viață. Valentine’s Day fericit!

Mulțumesc că mi-ai dat dragoste și mi-ai creat o familie. Tu ești cea mai bună soție și vei fi pentru totdeauna. Îți doresc o zi de Sfantul Valentin fericită!

Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru că ai făcut parte din viața mea. S-ar putea să nu fiu soțul perfect, dar tu ești întotdeauna soția mea perfectă! Sfânt Valentin fericit!

Mesaje de Ziua Îndrăgostiților 2019 pentru soț

Sunt recunoscătoare în orice fel că am un soț atât de uimitor ca tine. Mi-ai făcut viața o bucată de rai. Îți doresc multă dragoste și fericire de Ziua Îndrăgostiților!

Dragostea ta face lumea mea colorată și fericită. Tu ești motivul pentru care eu zâmbesc și tu ești motivul pentru care mă bucur. Valentine’s Day fericit!

Îți mulțumesc pentru că ai mers pe jos cu același drum prin toate furtunile și luptele din viață. Sunt norocos că sunt cu tine. Multă dragoste pentru tine de Ziua Îndrăgostiților!

Nu contează cât de multe lucruri sunt în neregulă în viața mea, dragostea ta este tot ce contează pentru mine! Te iubesc, dragă soț!

Cu tine, viața mea este un film cu atât de multe finaluri fericite. Trebuie doar să aleg cu care vreau să merg. Valentine’s Day fericit!

Mesaje de Valentine’s Day 2019 pentru prieten

Timpul trece atât de repede când sunt cu tine. Fiecare secundă pe care o petrecem împreună este atât de minunată. Viața ne oferă mai mult timp să petrecem împreună! Valentine’s Day fericit!

Prietenia ta este cel mai prețuit cadou pentru mine și este cu adevărat încântător să-mi amintesc de vremurile cu tine.

Prietenia ta este pacea inimii mele și prezența ta este puterea minții mele. Aș vrea să fiu prietenul tău în fiecare încarnare.

Cu această ocazie minunată, să sărbătorim prietenia noastră care înseamnă întreaga lume pentru mine. Fără tine sunt nimic.

Nu face niciodată greșeala de a mă uita chiar și din greșeală, viața mea este incompletă fără tine.

Nimeni nu mă poate înțelege mai bine decât tine și de aceea Dumnezeu te-a trimis la mine. Te iubesc prietenul meu!

Mesaje de Valentine’s Day 2019 pentru familie

Nu este nimic mai confortabil în această lume decât familia minunată pe care o am. În această zi specială, vreau doar să ști că te iubesc atât de mult!

Zi fericită de Sfântul Valentin către cei mai uimitori părinți din lume. Sunt atât de bucuros și de mândru că sunt un fiu pentru voi doi care sunt întotdeauna îndrăgostiți unul de celălalt.

Viața este atât de ușoară atunci când am o familie de sprijin și iubitoare. Iubire fără sfârșit pentru voi toți cu această ocazie minunată.

Devii cel mai puternic om din lume când familia ta te iubește și te sprijină. Îți sunt recunoscător că ai fost întotdeauna acolo pentru mine. Valentine’s Day fericit!

Valentine’s Day fericit către cea mai bună familie din lume. Vă mulțumesc pentru toate suporturile și aprecierile voastre.

Familia, fie ea mică sau mare, este marea putere a unei persoane în viață și am noroc că Dumnezeu m-a binecuvântat cu tine. Te iubesc mai mult decât orice altceva.

Load More Related Articles
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.