Home Diverse În misiune cu Marian, o carte pentru copii scrisă de Marian Godină

În misiune cu Marian, o carte pentru copii scrisă de Marian Godină

4 min read
0
0
16
In misiune cu Marian - carte Marian Godina

În misiune cu Marian. Eu nu-s pitic, am ghiozdanul mare!”, este noua carte a polițistului Marian Godină ce este destinată copiilor. Autorul își propune să îi ajute pe micuți să-și contureze o percepție corectă despre meseria de polițist rutier și să elimine impresia greșit impregnată de unii părinți copiilor, că polițiștii sunt oameni răi de care trebuie să se ferească.

Marian Godină a scris pe pagina sa de Facebook ce la provocat să scrie această carte.

Metodele de educare a copiilor sunt destul de învechite. Nu știu câtă eficiență mai are în ziua de azi o listă de reguli de genul „Nu bate mingea pe stradă, Nu traversa prin loc nepermis, Nu traversa prin fața sau prin spatele autobuzului oprit”, mai ales dacă nu sunt ambalate într-un mod captivant pentru copii care să-i facă să nu le perceapă ca pe niște porunci, ci ca pe niște povestiri interesante.
Am legat o prietenie frumoasă cu Luca, băiețelul isteț care mi-a repetat mereu că nu-i pitic, are ghiozdanul mare și astfel el s-a ales cu o educație temeinică în domeniul circulației, în timp ce eu a trebuit să-i promit că voi scrie o carte ce îl va avea chiar pe el personaj principal, alături de mine. M-a mai pus să-i promit ceva: că nu voi mai fuma. Așa că iată-mă acum, nefumător și în postura de a vă invita ca împreună cu copiii dumneavoastră să-l cunoașteți pe simpaticul Luca, iar împreună cu Luca să intrați în mașina de poliție, să aflați reguli de circulație folositoare copiilor, dar și adulților.
Mâine dimineață, de la ora 8, voi posta pe pagină linkul de unde veți putea precomanda o nouă carte, frumos ilustrată (ce-i drept, mie mi-au făcut nasul cam mare…nu că ar fi micuț în realitate )) care va reuși cu siguranță să îi facă pe copii să îndrăgească polițiștii și să respecte întotdeauna regulile de circulație.
ATENȚIE: Cartea nu este recomandată părinților care au obiceiul să circule fără centură, pentru că nu vor mai putea face asta după ce le-o vor citi copiilor, aceștia preferând ca tati să aibă bani de jucării, nu de dat pe amenzi.

In misiune cu Marian - carte Marian Godina

Cartea lui Marian Godină, „În misiune cu Marian”, poate fi precomandată între 20 și 25 mai pe site-ul curteaveche.ro și va include autograful autorului. Livrarea cărții se va face după 26 mai.

Load More Related Articles
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.