Home Bloguri Modificări la Programul de parteneriat YouTube care afectează așa-zișii vloggeri!

Modificări la Programul de parteneriat YouTube care afectează așa-zișii vloggeri!

2 min read
0
0
27
Modificari Program parteneriat Yotube

Modificări suplimentare la Programul de parteneriat YouTube care afectează așa-zișii vloggeri!

Începând de marți, 16 ianuarie 2018, YouTube a făcut unele modificări la programul său de parteneriat cu creatorii de conținut de pe platforma sa. Aceste modificări au consecințe drastice pentru așa-zișii vloggeri care se mulțumeau să publice doar cu câteva clipuri pe lună.

„Aceste schimbări sunt pentru a aborda problemele care au afectat comunitatea creatorilor în 2017, astfel încât să poată împiedica pe cei rău intenționați să dăuneze creatorii inspirați și originali din întreaga lume care își trăiesc viața pe YouTube”, scrie Galaxy Tech.

După cum probabil vloggerii știu, în aprilie 2017, YouTube a stabilit o cerință de eligibilitate de 10.000 de vizualizări pentru canal ca videoclipurile să poată fi monetizate. Însă, s-a constatat că este nevoie de un standard mai ridicat. Așa că ștacheta s-a ridicat la la 4.000 de ore de vizionare în ultimele 12 luni și 1.000 de abonați.

Modificările vor împiedica „actorii răi” să dăuneze creatorilor inspirați și originali din întreaga lume care își trăiesc viața pe YouTube.

Load More Related Articles
Load More In Bloguri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.