Home Diverse Netflix lansează caracteristica „descărcări inteligente” pe iOS pentru a automatiza vizualizarea offline

Netflix lansează caracteristica „descărcări inteligente” pe iOS pentru a automatiza vizualizarea offline

3 min read
0
0
26
Netflix iOS descarcari inteligente

Netflix a lansat o nouă caracteristică pe dispozitivele iOS care vă vor ajuta să vă uitați mai ușor la emisiunile sale atunci când sunteți offline. Funcția „Descărcări inteligente”, după cum se numește, va șterge automat un episod descărcat după ce ați terminat de vizionat, apoi descărcați următorul – dar numai când sunteți conectat (ă) la Wi-Fi.

Ideea este că utilizatorii nu vor mai trebui să treacă prin munca plictisitoare de a gestiona descărcările – ștergerea celor pe care le-au vizionat sau descărcarea de noi titluri, de exemplu. În schimb, aplicația poate gestiona descărcările pentru dvs., astfel încât utilizatorii să poată petrece mai mult timp vizionând emisiunile Netflix.

Descărcările inteligente au sens pentru cei care planifică conectivitate intermitentă – cum ar fi navetiștii care iau metroul, de exemplu, sau cei care călătoresc prin locuri moarte unde acoperirea wireless scade. De asemenea, are sens pentru cei care au planuri de date limitate, care sunt atenți să nu folosească aplicații video streaming decât dacă se află pe Wi-Fi.

Pentru a utiliza descărcările inteligente pe iOS, puteți comuta opțiunea din setările aplicației Netflix. Apoi se activează atunci când sunteți conectat la Wi-Fi, pentru a vă asigura că planul dvs. de date nu va fi utilizat și că spațiul de stocare al dispozitivului dvs. nu se va umple atunci când vizionați offline. Caracteristica vă va avertiza atunci când episodul în cauză a fost descărcat.

Load More Related Articles
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.