Home Tehnologie Nubia Alpha, mobilul pliabil de la ZTE care poate fi purtat ca un smartwatch

Nubia Alpha, mobilul pliabil de la ZTE care poate fi purtat ca un smartwatch

3 min read
0
0
34
ZTE Nubia Alpha

Saltul tehnologic din 2019 este rezumat pentru plierea mobilă. Samsung și Huawei și-au prezentat propriile Galaxy Fold și Mate X, revoluționând sectorul. Cu toate acestea, există alte mărci care nu sunt cu mult în urmă, unul dintre ei fiind ZTE, care a prezentat la MWC 2019 în Barcelona noul său Nubia Alpha, un dispozitiv capabil de a fi îndoit și rulat pe încheietura mâinii utilizatorului său ca un ceas inteligent.

Acest dispozitiv este un amalgam de telefon mobil și smartwatch, îmbină caracteristicile unui smartphone și un ceas inteligent, adaptându-se la încheietura mâinii ca o brățară. 

Nubia Alpha permite orice funcție a unui smartphone, dar cu un ecran flexibil , capabil să fie purtat la încheietura mâinii.

El are un ecran flexibil și tactil de patru centimetri, produs de colaborarea Visionox. Prin aceasta, este posibil să oferim cel mai mare panou flexibil din moment, deoarece, potrivit firmei, devine cu 230% mai mare decât ecranele portabile ale ceasurilor standard.

Dispozitivul este fabricat din oțel inoxidabil, rezistent la apă și la temperaturi ridicate. Acesta vine în negru și auriu, acesta din urmă include o trupă placată în aur de 18k.

Potrivit lui ZTE, acesta are o baterie de 500 mAh cu durată de viață a cuprinsă între 1 și 2 zile. Bateria poate fi încărcată cu ajutorul unui încărcător magnetic special, similar cu Apple Watch. De asemenea, are o încărcare rapidă.

Echipamentul va include funcțiile de control al activităților, redarea muzicii și opțiunea „Căutați telefonul meu”. În același mod, se știa că terminalul ar fi compatibil cu tehnologia 5G, dezvoltată de ZTE.

Nu se confirmă încă dacă dispozitivul va ajunge pe piețele internaționale sau va fi disponibil numai în China. Prețul său ar fi cuprins între 500 și 600 de dolari. 

Load More Related Articles
Load More In Tehnologie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.