Home Diverse Oferte la ochelari de soare pentru copii

Oferte la ochelari de soare pentru copii

2 min read
0
0
4
oferte ochelari de soare copii

oferte ochelari de soare copii

Oferte la ochelari de soare Polaroid și Ray-Ban pentru copii, care oferă protecție bună ochilor celor mici împotriva soarelui puternic

Dacă ții la sănătatea ochilor copilului tău, atunci cu siguranță te gândești la o pereche de ochelari de soare care să-i ofere protecție împotriva soarelui puternic din timpul verii și nu numai. Se știe că și iarna ochelarii de soare pot fi purtați atunci când zapada reflectă lumina soarelui și poate fi daunatoare ochilor.

„Ochelarii de soare sunt foarte necesari, pentru că radiația ultravioletă poate crea probleme la nivelul multor structuri ale globului ocular, chiar și la nivelul tegumentelor ploapelor. Este obligatoriu să purtăm ochelari de soare pe perioada verii și chiar și pe perioada iernii când practicăm sporturi de iarnă. Ochelarii de soare trebuie cumpărați din magazine de specialitate, trebuie să aibă un certificat de garanție pe care să fie notată categoria filtrului, cantitate de radiație ultravioletă care este absorbită de lentilă, precum și marcajul CE.”, a explicat Dr. Cristina Patentasu, medic specialist oftalmolog, într-un interviu acordat MedLive.ro.

Referitor la acest aspect, Lensa vine în sprijinul tău cu ochelari de soare pentru copii de la Polaroid și Ray-Ban. Modele din ofertă sunt special concepute pentru cei mici și au un grad sporit de rezistență, atât a lentilelor, care nu se sparg foarte ușor, cât și a ramelor, suficient de rezistente pentru a face față modului de a-i purta specific vârstei.

Load More Related Articles
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.