Home Auto RCA online ieftin și rapid pentru anul 2018

RCA online ieftin și rapid pentru anul 2018

3 min read
0
0
46
RCA online ieftin si rapid

Vezi pas cu pas unde poți găsi  un RCA online ieftin și rapid pe internet pentru mașina ta în anul 2018, fără ajutorul unui broker de asigurări

Cei care sunt la început de drum în ale șoferiei și sunt deținători de autovehicule, trebuie să știe că nu pot circula cu acestea pe drumurile publice fără a avea o asigurare RCA.

Asigurarea de Răspundere Civilă Auto (RCA) este o asigurare obligatorie de răspundere civilă, al cărei principal beneficiu pentru cumpărător este dreptul de a circula cu automobilul pe drumurile publice, iar în urma unui accident rutier eventualul prejudiciat fiind adevăratul beneficiar al serviciilor asiguratorului. (sursa)

Dar, pentru a încheia o poliță RCA pentru autovehiculul deținut, trebuie să ții cont de mai multe aspecte printre care și de firma unde vei face asigurarea auto. Ai aici firmele de top. Asta ca să întâmpini greutăți ulterior, când ai de recuperat pagubele produse în urma unui accident rutier.

Un alt aspect în achiziționarea unei polițe RCA este și prețul. Cei care caută un RCA ieftin, nu este necesar acum să meargă la fiecare firmă de asigurări în parte ori de un broker pentru a găsi una la preț mic. De asta se ocupă online-ul prin anumite site-uri de profil, care dețin programe speciale cu care se pot compara ofertele. Nu trebuie decât introduse datele cerute și îți alegi ceea ce-ți convine.

Unul din aceste site-uri cu care poți găsi un RCA online ieftin și rapid este AICI. Completeți formularul cerut și vezi tarifele imediat. În plus, odată introduse datele în sistem pe site, nu mai este nevoie la expirarea poliței decât de numărul de înmatriculare al mașinii respective. După ce ai făcut comanda, vei fi contactat telefonic pentru confirmare și îți va fi emisă polița RCA. Curierul o va prelua și ți-o va aduce acasă. Timpul de livrare este în medie de 3 ore în București, iar în teritoriu media este de 18 ore. Foarte rapid și ușor, nu?

Load More Related Articles
Load More In Auto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.