Home Bloguri REZULTATE BAC 2016: Controversă la subiectul 3 bac română

REZULTATE BAC 2016: Controversă la subiectul 3 bac română

2 min read
0
0
13
Rezultate BAC 2016 - Subiectul 3 bac romana

Rezultate BAC 2016 - Subiectul 3 bac romana
REZULTATE BAC 2016: Controversă la subiectul 3 bac română. „Moromeții” este un roman interbelic  pentru mulți elevi care au dat primul examen scris al maturității

Pentru mulți dintre elevii de calsa a XII-a care au susținut luni, 4 iulie, proba scrisă la limba română, „Moromeții” este un roman interbelic. După cum spune și Cetin, problema nu ar fi atât de gravă, dacă nu ar apărea și petițiile online prin care să se ia în considerare și subiectul 3 la bac.

Aceasta petitie a fost creata pentru a se lua in considerare si romanul ”Morometii” la subiectul 3 la bac , deoarece actiunea romanului este interbelica chiar daca romanul a aparut in perioadaa postbelica , multi dintre noi ne-am gandit ca este corect sa scriem Morometii doar din aceasta cauza.

Aceeași sursă punctează foarte bine și aspectul cu wikipedia, un site etalon pentru profesorii corectori. Oare până unde se poate ajunge cu cretinismul în România?

„Pentru a intelege cuvinte trebuie sa citesti carti nu etichete”, este un comentariu super despre acest subiect pe care îl găsiți la Vali, unde vă mai lămuriți un pic referitor la perioada interbelică.

Dar unul și mai super este în print screen-ul de mai sus pe care cred că l-ați văzut.

Ce rezultate vor fi la proba scrisă la limba și literatura română la BAC 2016, vom vedea săptămâna viitoare pe edu.ro,  pe 12 iulie.

    Load More Related Articles
    Load More In Bloguri

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.