Home Tehnologie Roboți pentru a saluta pacienții japonezi cu coronavirus din hoteluri

Roboți pentru a saluta pacienții japonezi cu coronavirus din hoteluri

3 min read
0
1
11
Roboți puși la treabă la hotelurile din Tokyo

Roboții sunt puși la treabă la hotelurile din Tokyo, fiind folosiți pentru adăpostirea pacienților cu coronavirus.

Pacienții cu coronavirus cu simptome ușoare care ajung să stea la mai multe hoteluri din Tokyo sunt susceptibili de a obține o ridicare a moralului cu o surpriză plăcută – un robot mai bun în hol.

Japonia folosește acum hoteluri pentru a găzdui pacienți care s-au testat pozitiv pentru coronavirus, dar ale căror simptome sunt prea ușoare pentru a avea nevoie de spitalizare, iar câteva din capitala Tokyo tocmai au deschis vineri roboți pentru a ajuta la ușurarea sarcinii pentru asistenți medicali.

Într-unul, un robot cu ochi mari numit „Pepper” – purtând în mod corespunzător o mască de protecție – a așteptat să-i întâmpine pe vizitatori.

  • Vă rog, purtați o mască înăuntru, spuse cu o voce plină de viață. „Sper să vă recuperați cât mai repede.”

Alte mesaje includ „Mă rog răspândirea bolii este conținută cât mai curând posibil” și „Haideți să ne unim inimile și să trecem împreună prin aceasta”.

Pepper nu este singurul robot care lucrează în hotelul din zona Ryogoku din Tokyo. Un robot de curățenie cu ultimele noutăți în Artifial Intelligence a fost implementat pentru a curăța mai multe părți ale hotelului, inclusiv zonele mai „riscante”, unde accesul personalului este limitat.

În efortul de a reduce povara asupra sistemului medical, Japonia a asigurat peste 10.000 de camere de hotel din întreaga națiune pentru a pune pacienți cu simptome mai ușoare, potrivit Ministerului Sănătății.

Hotelul Ryogoku, unde pacienții vor face check-in vineri, poate găzdui aproximativ 300 de persoane. Două asistente vor fi la îndemână, în timp ce un medic va fi, de asemenea, prezent în timpul zilei.

Numărul de cazuri de coronavirus în Japonia este acum peste 14.000, cu 448 de decese începând de joi, potrivit unui raport al Reuters. – Reuters

Load More Related Articles
Load More In Tehnologie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.