Home Divertisment Românii au talent 12 Mai 2017 Online. Semifinala 3 Live din Sezonul 7

Românii au talent 12 Mai 2017 Online. Semifinala 3 Live din Sezonul 7

3 min read
0
0
143
Romanii au talent 12 Mai 2017 Online Semifinala 3 Live

Urmăriți online show-ul „Românii au talent” Semifinala 3 din Sezonul 7, ce va fi difuzată live de Pro TV vineri, 12 Mai 2017, cu începere de la ora 20.30. În cea de-a treia semifinală a celui mai popular show de divertisment din România, spectacolul va fi la înălțime, unde români obișnuiți se pot transforma în eroi naționali și unde talentul primează în această competiție. Și toate pentru un premiu de 120.000 de euro. Juriul format din Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu încearcă să găsească pe cei mai talentați români din acest sezon.

În această seară, în cadrul emisiunii concurs „Românii au Talent” Semifinala 3 Live a sezonului 7, vor urca pe scena talentului pentru a doua oară în acest sezon următorii zece semifinaliști: Alyssa Pistol și Tudor Ionescu, Crina Cristurean, Diana Boiachin, Doinița Ioniță, Dr. Bubble și Milkshake, Florin Budnaru și Luca Rubino, Hera Zaulet și Marius Moldovan, Lorelai Moșneguțu, Ocru și Ștefan Orheanu. Concurenții vor încerca să impresioneze juriul și telespectatorii cu momentele extraordinare pe care le pregătesc pentru etapa LIVE-urilor. Ne vor bucura cu momente de bubble show, canto, dans sportiv, hip-hop, aerial ring și silk, dans contemporan și dans irlandez.

Vineri seară vom avea parte și de surprize. Bella Santiago, finalista sezonului 6 Romanii au talent, va interpreta piesa Unpredictable, primul ei single din cariera solo. Smiley, prezentatorul emisiunii, care împlinește anul acesta 10 ani de carieră solo, va face un show incendiar pe scena talentului. Va cânta cel mai recent single al său. (sursa Pro TV)

Așadar, nu pierdeți show-ul Românii au talent Sezonul 7 Semifinala 3 Live, difuzat în această seară de Vineri, 12 Mai 2017, de la ora 20.30, numai pe Pro TV. Să înceapă spectacolul!

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO

Înregistrare tv din emisiunea „Romanii au talent”, de la Pro TV, Sezonul 7 Episodul 13 Online – Semifinala 3 Live din 12 Mai 2017.
Nu dețin acest videoclip!
© MEDIAPRO

Partea I

Partea II
Partea III
Partea IV
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.