Home Divertisment Românii au talent 19 Mai 2017 Online. Semifinala 4 Live din Sezonul 7

Românii au talent 19 Mai 2017 Online. Semifinala 4 Live din Sezonul 7

4 min read
0
7
420
Romanii au talent 19 Mai 2017 Online Semifinala 4 Live

Urmăriți online show-ul „Românii au talent” Semifinala 4 din Sezonul 7, ce va fi difuzată live de Pro TV vineri, 19 Mai 2017, cu începere de la ora 20.30. În cea de-a patra semifinală a celui mai popular show de divertisment din România, vom avea parte de un spectacol pe cinste, unde români obișnuiți se pot transforma în eroi naționali și unde talentul primează în această competiție. Și toate pentru un premiu de 120.000 de euro. Juriul format din Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu sunt hotărâți să găsească pe cei mai talentați români din acest sezon.

În această seară, în cadrul emisiunii concurs „Românii au Talent” Semifinala 4 Live a sezonului 7, vor urca pe scena talentului pentru a doua oară în acest sezon următorii zece semifinaliști: grupul Aeros, Beatrice Smit și Robert Dumbravă, Beniamin Dumbrăvan, Coco, Unison Stars, Dima Belinski, Dumitru Mardari, Erika Doni, Gabriel Nebunu și Miruna Dascălu. Cei zece concurenți vor încerca să impresioneze cu momentele lor juriul și publicul telespectator pentru a merge în marea finală. Doar trei dintre aceștia vor ajunge în ultimul act al show-ului „Românii au talent”

Vineri seară vom avea parte și de multe surprize. Una dintre cele mai îndrăgite trupe de la noi din țară, va urca pe scena Românii au talent și va cânta, în premieră, melodia CURE-K. Și foștii concurenți ai celui mai îndrăgit show din România, Narine și Igor, membrii grupului Free Balance, revin pe scena care i-a consacrat cu o reprezentație de zile mari. (sursa Pro TV)

Așadar, nu pierdeți emisiunea Românii au talent Sezonul 7 Semifinala 4 Live, difuzat în această seară de Vineri, 19 Mai 2017, de la ora 20.30, numai pe Pro TV. Să înceapă spectacolul!

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Spune-ți părerea

Check Also

Românii au talent Sezonul 8 Episodul 8 Online 6 aprilie 2018

Urmărește online cel mai popular show de divertisment „Românii au talent” Sezonul 8, care …