Home Divertisment Românii au talent 26 Mai 2017 Online. Semifinala 5 Live din Sezonul 7

Românii au talent 26 Mai 2017 Online. Semifinala 5 Live din Sezonul 7

4 min read
0
2
476
Romanii au talent 26 Mai 2017 Online - Semifinala 5 Live

Urmărește online show-ul „Românii au talent” Semifinala 5 Live din Sezonul 7, ce va fi difuzată de Pro TV vineri, 26 Mai 2017, cu începere de la ora 20.30. În cea de-a cincea semifinală și ultima din acest sezon, a celui mai popular show de divertisment din România, vom avea parte de un spectacol pe cinste, unde români obișnuiți se pot transforma în eroi naționali și unde talentul primează în această competiție. Și toate pentru un premiu de 120.000 de euro. Juriul format din Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu sunt hotărâți să găsească pe cei mai talentați români din acest sezon.

În această seară, în cadrul emisiunii concurs „Românii au Talent” Semifinala 5 Live a sezonului 7, vor urca pe scena talentului pentru a doua oară în acest sezon ultimii zece semifinaliști: Ansamblul Violoncellissimo, Antonia Stoian, Daria Văcăroiu, Eduard Antal, Grupul Free Dance, Paula Rad, Run to Infinity, Silviu Daniel Mititelu, Stanislav Binikovschi și Tibi Neuronu’. Cei zece concurenți sunt gata să demonstreze că au evoluat și că pot face un spectacol formidabil pe scena celui mai iubit show de divertisment. Ei vor intra pe scenă cu speranță și determinare încercând să impresioneze cu momentele lor juriul și publicul telespectator pentru a merge în marea finală. Doar trei dintre aceștia vor ajunge în ultimul act al show-ului „Românii au talent”.

Vineri seara vom avea parte și de mai multe surprize. Nadia Buduruși, finalista sezonului șase Românii au talent, le va prezenta telespectatorilor un moment special pregătit pentru ultima semifinala LIVE, un show unic în Romania, o combinație inedită de pole și silk. Pe scena talentului va urca și Petru Călinescu, fiul juratului din acest show, care va interpreta o piesă fără vârstă: Always on my Mind. (sursa Pro TV)

Așadar, nu pierdeți emisiunea Românii au talent Sezonul 7 Semifinala 5 Live, difuzat în această seară de Vineri, 26 Mai 2017, de la ora 20.30, numai pe Pro TV. Să înceapă spectacolul!

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO

Înregistrare tv din emisiunea de la Pro TV „Romanii au talent” Sezonul 7 Online – Semifinala 5 Live din 26 Mai 2017.
Nu dețin acest videoclip! © MEDIAPRO

Partea I

Partea II
Partea III
Partea IV
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.