Home Divertisment Românii au talent 28 Aprilie 2017 Online. Semifinala 1 Live din Sezonul 7

Românii au talent 28 Aprilie 2017 Online. Semifinala 1 Live din Sezonul 7

3 min read
1
0
78
Romanii au talent 28 aprilie 2017 Online - Semifinala 1 Live

Romanii au talent 28 aprilie 2017 Online - Semifinala 1 Live
Urmăriți online show-ul „Românii au talent” Semifinala 1 din Sezonul 7, ce va fi difuzată live de Pro TV vineri, 28 Aprilie 2017, cu începere de la ora 20.30. În prima semifinală a celui mai popular show de divertisment din România, spectacolul va fi la înălțime, unde români obișnuiți se pot transforma în eroi naționali și unde talentul primează în această competiție. Și toate pentru un premiu de 120.000 de euro. Juriul format din Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu încearcă să găsească pe cei mai talentați români din acest sezon.

În această seară, în cadrul emisiunii concurs „Românii au Talent” Semifinala 1 Live a sezonului 7, vor urca pe scena talentelor pentru a doua oară primii zece semifinaliști, care se vor strădui din răsputeri să impresioneze juriul și telespectatorii cu momentele extraordinare pe care le pregătesc pentru etapa LIVE-urilor. Concurenții care vor evolua în prima semifinală sunt: Alexandru Oltean, Ansamblul Kozaciok, Antonina Goloseev, Fang Shuang, Florin Nae, Florin Suciu Buh, Kicsi Csongor și Antonella Terrazas, Marius Mihăilă, Nicoleta Tudorache și Tatiana Kundik.

Vineri seară vom avea parte de invitați speciali care vor prezenta momente incendiare pe scena celui mai tare show de divertisment. Trupa Sensor, împreună cu baletul emisiunii, va bucura telespectatorii cu forța și energia unui moment special creat pentru primul spectacol LIVE Romanii au talent. Pa scena talentului va urca și finalistul sezonului patru, Zburătorul – Octavian Stoica. (sursa Pro TV)

Așadar, nu ratați show-ul „Românii au talent” Sezonul 7 Semifinala 1 Live ce va difuzat în această seară de vineri, 28 Aprilie 2017, de la ora 20:30, doar pe Pro TV. Să înceapă spectacolul talentelor!

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO

Înregistrare tv din emisiunea „Românii au talent”, de la Pro TV, Sezonul 7 Semifinala 1 Live Online – 28 Aprilie 2017.
Nu dețin acest videoclip!
© MEDIAPRO

Partea I

Partea II
Partea III
Partea IV
Partea V
Partea VI
Partea VII
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

One Comment

  1. DORIAN

    vineri, 28 aprilie 2017 at 22:41

    ANDRA FELICITARI AI REUSIT SA ADUCI PROSPETIMEA INEI PRIN
    LOOKUL TAU INA BRAVO ESTI UN EXEMPLU DE LUAT PRIN STILUL TAU

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.