Home Divertisment Românii au talent 5 Mai 2017 Online. Semifinala 2 Live din Sezonul 7

Românii au talent 5 Mai 2017 Online. Semifinala 2 Live din Sezonul 7

3 min read
1
0
91
Romanii au talent 5 Mai 2017 Online - Semifinala 2 Live

Urmăriți online show-ul „Românii au talent” Semifinala 2 din Sezonul 7, ce va fi difuzată live de Pro TV vineri, 5 Mai 2017, cu începere de la ora 20.30. În cea de-a doua semifinală a celui mai popular show de divertisment din România, spectacolul va fi la înălțime, unde români obișnuiți se pot transforma în eroi naționali și unde talentul primează în această competiție. Și toate pentru un premiu de 120.000 de euro. Juriul format din Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu încearcă să găsească pe cei mai talentați români din acest sezon.

În această seară, în cadrul emisiunii concurs „Românii au Talent” Semifinala 2 Live a sezonului 7, vor urca pe scena talentelor pentru a doua oară următorii zece semifinaliști, care vor veni numere impresionante de magie, dans, acrobație, canto sau jonglerii cu mingea și vor lupta pentru un loc în marea finală. Ei vor încerca să impresioneze juriul și telespectatorii cu momentele extraordinare pe care le pregătesc pentru etapa LIVE-urilor. Concurenții care vor evolua în cea de-a doua semifinală sunt: Anca și Lucca, Anka, Călin Mureșan, Don Elvis, Eva Timus, George Aghinea, Lavinia Săteanu, OK World Wide, Silviu Roșu și Ștefan Florescu.

Vineri seară vom avea parte de invitați speciali care vor prezenta momente incendiare pe scena celui mai tare show de divertisment. Puya și Sisu sunt din nou La Familia și urca mâine pe scena talentelor, iar Andra va renunța la masa juriului pentru scena Românii au talent. Jurata va cânta LIVE cea mai nouă melodie, „La refren”. (sursa Pro TV)

Așadar, nu pierdeți show-ul Românii au talent Sezonul 7 Semifinala 2 Live, difuzat în această seară de Vineri, 5 Mai 2017, de la ora 20.30, numai pe Pro TV. Să înceapă spectacolul!

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO

Înregistrare tv din emisiunea „Romanii au talent”, de la Pro TV, Sezonul 7 Episodul 12 Online – Semifinala 2 Live din 5 Mai 2017.
Nu dețin acest videoclip!
© MEDIAPRO

Partea I

Partea II
Partea III
Partea IV
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

One Comment

  1. Tudor

    vineri, 5 mai 2017 at 21:41

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.