Home Divertisment Românii au talent Sezonul 7 Episodul 8 Online, 7 Aprilie 2017

Românii au talent Sezonul 7 Episodul 8 Online, 7 Aprilie 2017

2 min read
0
0
84
Romanii au talent online

Romanii au talent 2017 online
Românii au talent Sezonul 7 Episodul 8 Online, 7 Aprilie 2017. Video integral (full) cu cea de-a opta ediție

Vineri, 7 Aprilie 2017, de la ora 20.30, Pro TV va difuza ediția VIII a emisiunii concurs „Românii au talent” Sezonul 7. În episodul 8 al celui mai popular show de divertisment din România vom avea parte de o nouă demonstrație de forță, energie, entuziasm, pasiune, frumusețe și determinare. Un concurent de pe scena talentelor îl va convinge pe Andi Moisescu să apese ultimul golden buzz al acestui sezon.

În această seară, în cadrul show-ului „Românii au Talent” episodul 8, spectacolul va fi la el acasă, unde români obișnuiți se pot transforma în eroi și unde talentul primează în această competiție. Și toate pentru un premiu de 120.000 de euro. Juriul format din Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu încearcă șă scoată la iveală pe cei mai talentați români din acest sezon 7. În această ediție, patru concurenți vor cuceri iremediabil publicul cu un număr plin de putere și elemente care taie respirația publicului. Vom avea parte de un moment complex cu un grad ridicat de dificultate și mișcări executate perfect.

Așadar, nu ratați show-ul „Românii au talent” Sezonul 7 Episodul 8 ce va difuzat în această seară de vineri, 7 Aprilie 2017, de la ora 20:30, doar pe Pro TV.

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO

Înregistrare tv din emisiunea „Romanii au talent”, de la Pro TV, Sezonul 7 Episodul 8 – 7 Aprilie 2017.
Nu dețin acest videoclip!
© MEDIAPRO

Partea I

Partea II
Partea III
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.