Home Divertisment Românii au talent Sezonul 7 Episodul 9 Online, 14 Aprilie 2017

Românii au talent Sezonul 7 Episodul 9 Online, 14 Aprilie 2017

3 min read
0
0
80
Romanii au Talent Episodul 9 - 14 aprilie 2017

Romanii au Talent Episodul 9 - 14 aprilie 2017
Vineri, 14 Aprilie 2017, de la ora 20.30, Pro TV va difuza cea de-a noua ediție a emisiunii concurs „Românii au talent” Sezonul 7. În episodul 9 al celui mai popular show de divertisment din România vom avea parte de un spectacol de excepție în care talentul autentic va fi redescoperit în moduri nebănuite și în care umorul, dar și emoția vor atinge un nivel de neimaginat.

În această seară, în cadrul show-ului „Românii au Talent” episodul 9, spectacolul va fi la el acasă, unde români obișnuiți se pot transforma în eroi și unde talentul primează în această competiție. Și toate pentru un premiu de 120.000 de euro. Juriul format din Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu încearcă să scoată la iveală pe cei mai talentați români din acest sezon 7. În această ediție, Familia Udrea va prezenta pe scena talentelor un moment care-l va lăsa cu lacrimi în ochi pe juratul Florin Călinescu. Cei 15 membri vor reuși să creeze un moment fantastic, autentic românesc, perfect pentru o zi de sărbătoare.

Tot de Vinerea Mare, pe scenă va urca și cel mai tare cântăreț.  Acesta va cânta patru genuri de muzică, de petrecere, de ascultare, hit-hop și beatbox, pe care nu le-a mai interpretat până acum, așa ca va fi o premieră pentru el. Sursa: Pro TV.

Așadar, nu ratați show-ul „Românii au talent” Sezonul 7 Episodul 9 ce va difuzat în această seară de vineri, 14 Aprilie 2017, de la ora 20:30, doar pe Pro TV.

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO

Înregistrare tv din emisiunea „Romanii au talent”, de la Pro TV, Sezonul 7 Episodul 9 – 14 Aprilie 2017.
Nu dețin acest videoclip!
© MEDIAPRO

Partea I

Partea II
Partea III
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.