Home Divertisment Românii au talent Sezonul 8 Episodul 1 Online din 16 februarie 2018

Românii au talent Sezonul 8 Episodul 1 Online din 16 februarie 2018

2 min read
0
0
625
Romanii au talent 2018

Urmărește online cel mai popular show de divertisment „Românii au talent” Sezonul 8, care va debuta cu Episodul 1 pe 16 februarie 2018. Emisiunea concurs va avea aceiași prezentatori, Smiley și Pavel Bartoș, și același juriu format ca și în sezonul trecut.

După cum spun cei de la Pro TV, scena este pregătită pentru „MAREA UNIRE A TALENTULUI”. În fiecare vineri seara, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmări show-ul suprem și vor avea parte de magia talentului, care le va aduce bucurie, emoție și foarte multă distracție.

„Sezonul 8 Romanii au talent va fi unul surprinzător din toate punctele de vedere. Întotdeauna mă întreb dacă mai sunt talente de descoperit, momente pe care nu le-am văzut încă pe scenă, dar romanii ne demonstrează în fiecare an că sunt extraordinari, că ascund foarte multe povești și abilități incredibile. Am văzut numere cu adevarat spectaculoase, concurenți extrem de ambițioși, care nu au lăsat nimic să-i abată de la drumul lor și de la ceea ce-și doresc.”, a declarat Andra. Sursa Pro TV

Așadar, începând cu 16 februarie 2018, veți putea urmări show-ul de divertisment „Românii au talent” Sezonul 8, în fiecare vineri, de la ora 20:30, numai pe Pro TV.

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Spune-ți părerea

Check Also

VIDEOCLIP NOU: Ilinca – „Nu acum” – HIT 2018!

Ilinca Băcilă a lansat luni, 12 februarie, un videoclip nou intitulat „Nu acum”. Muzica și…