Home Divertisment Românii au talent Sezonul 8 Episodul 2 Online 23 februarie 2018

Românii au talent Sezonul 8 Episodul 2 Online 23 februarie 2018

2 min read
0
0
1,661
Romanii au talent 2018

Urmărește online cel mai popular show de divertisment „Românii au talent” Sezonul 8, care vine cu Episodul 2 pe 23 februarie 2018, de la ora 20:30. Prezentatori acestei emisiuni, Smiley și Pavel Bartoș, vor introduce pe scena talentului concurenți dornici de afirmare pentru a merge mai departe în concurs.

Vineri seara, în cadrul show-ului Romanii au talent Sezonul 8 Episodul 2, vom avea parte de un spectacol memorabil  cu români talentați din toate colțurile lumii, care încearcă să impresioneze juriul dar și milioanele de telespectatori. Juriul format Andi, Mihaela, Andra și Florin au misiunea de a găsi pe cei mai talentați români, pe care să-i trimită în etapa următoare. În episodul trecut am avut parte de un spectacol cu momentele șocante, dar și emoționante. O reprezentație de balet neo clasic care îmbină pasiunea, talentul și inocența, a determinat-o pe Andra să apese primul Goldez Buzz al sezonului 8. Momentul artistic al Biancăi Badea de doar 11 ani, a dus-o direct în semifinala Romanii au talent.

Așadar, nu pierdeți emisiunea Românii au talent Sezonul 8 Episodul 2, difuzat în seara de vineri, 23 februarie 2018, de la ora 20:30, numai pe Pro TV. Scena este pregătită pentru Marea Unire a Talentului!

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.