Home Divertisment Românii au talent Sezonul 8 Episodul 3 Online 2 martie 2018

Românii au talent Sezonul 8 Episodul 3 Online 2 martie 2018

3 min read
0
0
1,191
Romanii au talent 2018

Urmărește online cel mai popular show de divertisment „Românii au talent” Sezonul 8, care vine cu Episodul 3 pe 2 martie 2018, de la ora 20:30. Smiley și Pavel Bartoș invită pe scena talentului concurenți dornici de afirmare, care vin cu momente impresionante, cu speranța de a merge mai departe în concurs și a câștiga premiul cel mare de 120.000 euro.

Vineri seara, în cadrul show-ului Romanii au talent Sezonul 8 Episodul 3, vom avea parte, ca de fiecare dată, de un spectacol memorabil cu români talentați din toate colțurile lumii. Concurenții încearcă să impresioneze juriul dar și milioanele de telespectatori cu prestațiile lor pentru a merge cât mai departe în concurs. Juriul format Andi, Mihaela, Andra și Florin au misiunea de a găsi pe cei mai talentați români, pe care să-i trimită în etapa următoare. În ediția de vinerea trecută am avut parte de un spectacol cu momentele șocante, dar și emoționante. Roxana Zorzolan, în vârstă de 20 de ani, care, legată la ochi, a emoționat oamenii, având unul dintre cele mai sensibile momente din emisiune. Atât juriul cât și telespectatorii s-au bucurat de un talent autentic dovedit de argeșancă cu un post-modern rap. Tot în cel de-al doilea episod al sezonului 8, bistrițeanul Nicolae Lupșor a şocat la Românii au talent cu momentul său de culturism/dans.

Așadar, nu pierdeți emisiunea Românii au talent Sezonul 8 Episodul 3, difuzat în seara de vineri, 2 martie 2018, de la ora 20:30, numai pe Pro TV. Va fi o ediție pe cinste ce nu trebuie ratată. Scena este pregătită pentru Marea Unire a Talentului!

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.