Home Divertisment Românii au talent Sezonul 8 Episodul 4 Online 9 martie 2018

Românii au talent Sezonul 8 Episodul 4 Online 9 martie 2018

3 min read
0
0
909
Romanii au talent 2018

Urmărește online cel mai popular show de divertisment „Românii au talent” Sezonul 8, care vine cu Episodul 4 pe 9 martie 2018, de la ora 20:30, numai la Pro TV. Prezentatorii acestei emisiuni, Smiley și Pavel Bartoș, invită pe scena talentului concurenți dornici de afirmare, care vin cu momente impresionante, cu speranța de a merge cât mai departe în concurs și a câștiga premiul cel mare de 120.000 euro.

Vineri seara, în cadrul show-ului Romanii au talent Sezonul 8 Episodul 4, vom avea parte, ca de fiecare dată, de un spectacol memorabil cu români talentați din toate colțurile lumii dornici să arate la o lume întreagă că talentul nu are limite. Concurenții încearcă să impresioneze juriul dar și milioanele de telespectatori cu prestațiile lor pentru a merge cât mai departe în concurs. Juriul format Andi, Mihaela, Andra și Florin au misiunea de a găsi pe cei mai talentați români, pe care să-i trimită în etapa următoare. Așa cum am văzut și vinerea trecută talentul autentic a primit milioane de DA din partea telespectatorilor în cea de-a treia ediție Românii au talent. Am avut parte de un spectacol cu momentele șocante, dar și emoționante. Andi Moisescu a fost impresionat la culme de un număr special de breakdance al trupei Ripperz Crewl și a apăsat Golden Buzz-ul. „Cred că momentul vostru a venit!”, a spus juratul înaite să apese butonul auriu.

Așadar, nu pierdeți emisiunea Românii au talent Sezonul 8 Episodul 4, difuzat în seara de vineri, 9 martie 2018, de la ora 20:30, numai la Pro TV. Va fi o ediție pe cinste ce nu trebuie ratată. Scena de spectacol este pregătită pentru Marea Unire a Talentului!

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.