Home Divertisment Românii au talent Sezonul 8 Episodul 4 Online 9 martie 2018

Românii au talent Sezonul 8 Episodul 4 Online 9 martie 2018

4 min read
0
0
894
Romanii au talent 2018

Urmărește online cel mai popular show de divertisment „Românii au talent” Sezonul 8, care vine cu Episodul 4 pe 9 martie 2018, de la ora 20:30, numai la Pro TV. Prezentatorii acestei emisiuni, Smiley și Pavel Bartoș, invită pe scena talentului concurenți dornici de afirmare, care vin cu momente impresionante, cu speranța de a merge cât mai departe în concurs și a câștiga premiul cel mare de 120.000 euro.

Vineri seara, în cadrul show-ului Romanii au talent Sezonul 8 Episodul 4, vom avea parte, ca de fiecare dată, de un spectacol memorabil cu români talentați din toate colțurile lumii dornici să arate la o lume întreagă că talentul nu are limite. Concurenții încearcă să impresioneze juriul dar și milioanele de telespectatori cu prestațiile lor pentru a merge cât mai departe în concurs. Juriul format Andi, Mihaela, Andra și Florin au misiunea de a găsi pe cei mai talentați români, pe care să-i trimită în etapa următoare. Așa cum am văzut și vinerea trecută talentul autentic a primit milioane de DA din partea telespectatorilor în cea de-a treia ediție Românii au talent. Am avut parte de un spectacol cu momentele șocante, dar și emoționante. Andi Moisescu a fost impresionat la culme de un număr special de breakdance al trupei Ripperz Crewl și a apăsat Golden Buzz-ul. „Cred că momentul vostru a venit!”, a spus juratul înaite să apese butonul auriu.

Așadar, nu pierdeți emisiunea Românii au talent Sezonul 8 Episodul 4, difuzat în seara de vineri, 9 martie 2018, de la ora 20:30, numai la Pro TV. Va fi o ediție pe cinste ce nu trebuie ratată. Scena de spectacol este pregătită pentru Marea Unire a Talentului!

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Tesla poate înlocui ștergătoarele de parbriz cu lasere

Tesla vrea să înlocuiască ștergătoarele de parbriz tradiționale cu lasere. Se pare că în f…