Home Divertisment Românii au talent Sezonul 8 Episodul 5 Online 16 martie 2018

Românii au talent Sezonul 8 Episodul 5 Online 16 martie 2018

4 min read
0
0
486
Romanii au talent 2018

Urmărește online cel mai popular show de divertisment „Românii au talent” Sezonul 8, care vine cu Episodul 5 pe 16 martie 2018, de la ora 20:30, numai la Pro TV. Smiley și Pavel Bartoș sunt nerăbdători să invite pe scena talentului concurenți dornici de afirmare, care vin cu momente impresionante, cu speranța de a merge cât mai departe în concurs și a câștiga premiul cel mare de 120.000 euro.

Vineri seara, în cadrul show-ului Romanii au talent Sezonul 8 Episodul 5, vom avea parte, ca de fiecare dată, de un spectacol memorabil cu români talentați din toate colțurile lumii. Ei sunt dornici să arate la o lume întreagă că talentul nu are limite, este în orice formă, de orice vârstă. Concurenții încearcă să impresioneze juriul dar și milioanele de telespectatori cu prestațiile lor pentru a merge cât mai departe în concurs. Juriul format Andi, Mihaela, Andra și Florin au misiunea de a găsi pe cei mai talentați români, pe care să-i trimită în etapa următoare.

Așa cum am văzut și în ediția vinerea, talentul autentic a primit milioane de DA din partea telespectatorilor în cea de-a patra ediție Românii au talent. Am avut parte de un spectacol cu momentele șocante, dar și emoționante. Laura Bișog și Grigore Luca, pasionați de muzică, au reusit să pună în scenă un moment plin de emoție. Cei doi concurenți au interpretat rolul unor mari cântăreți din istoria muzicii românești, Mirabela Dauer și Dan Spataru, iar prestația lor de pe scenă a ajuns la inimile celor din public, care i-au rasplatit cu ropote de aplauze.
Momentul plin de emoție l-a extaziat pe juratul Florin Călinescu, care a apăsat butonul Golden Buzz, trimițându-i pe cei doi direct în Semifinala Românii au talent.

Așadar, nu pierdeți emisiunea Românii au talent Sezonul 8 Episodul 5, difuzat în seara de vineri, 16 martie 2018, de la ora 20:30, numai la Pro TV. Și ediția a cincea va fi una pe cinste ce nu trebuie ratată. Scena de spectacol este pregătită pentru Marea Unire a Talentului!

Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.