Home Divertisment Românii au talent Sezonul 8 Episodul 6 Online 23 martie 2018

Românii au talent Sezonul 8 Episodul 6 Online 23 martie 2018

4 min read
0
0
322
Romanii au talent 2018

Urmărește online cel mai popular show de divertisment „Românii au talent” Sezonul 8, care vine cu Episodul 6 pe 23 martie 2018, de la ora 20:30, numai la Pro TV. Prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș vor invita pe scena talentului concurenți dornici de afirmare, care vin cu momente impresionante, cu speranța de a merge cât mai departe în concurs și a câștiga premiul cel mare de 120.000 euro.

Vineri seara, în cadrul show-ului Romanii au talent Sezonul 8 Episodul 6, vom avea parte de momente speciale, pline de suspans, energie, emoție si bucurie, cu români talentați din toate colțurile lumii. Ei sunt dornici să arate la o lume întreagă că talentul nu are limite, este în orice formă, de orice vârstă, pe scena celui mai tare show de divertisment. Concurenții încearcă să impresioneze juriul dar și milioanele de telespectatori cu prestațiile lor pentru a merge cât mai departe în concurs. Juriul format Andi, Mihaela, Andra și Florin au misiunea de a găsi pe cei mai talentați români, pe care să-i trimită în etapa următoare.

Așa cum am văzut și în ediția de vinerea trecută, talentul autentic a primit milioane de DA din partea telespectatorilor în cea de-a cincea ediție Românii au talent. Am avut parte de un spectacol memorabil cu povești uimitoare și concurenți carismatici, plin de ambiție și deciși să cucerească întreaga țară. Distracția a fost simțită încă din primul moment, bucuria a umplut casele tuturor românilor, iar întregul show a culminat cu apasarea celui de-al patrulea golden buzz al sezonului 8. Smiley și Pavel Bartoș, cuceriți de numărul de dans contemporan prezentat cu grație de frumoasa Cesima Nechifor, s-au năpustit asupra juraților și au apăsat cu hotărâre butonul auriu, trimițând-o pe Cesima direct în semifinalele competiției. În această vineri vom vedea cum, o româncă stabilită în Spania, a reușit să unească românii și spaniolii într-o trupa de dans care reprezintă în egală măsură ambele culturi. Concurenta povestește plină de emoții toate greutățile prin care a trecut peste hotare, cum a reușit să treacă peste ele, și prezintă un numar formidabil, plin de energie și pasiune.

Așadar, nu pierdeți emisiunea Românii au talent Sezonul 8 Episodul 6, difuzat în seara de vineri, 23 martie 2018, de la ora 20:30, numai la Pro TV. Și ediția a șasea va fi una pe cinste ce nu trebuie ratată. Scena de spectacol este pregătită pentru Marea Unire a Talentului!

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.