Home Divertisment Românii au talent Sezonul 8 Episodul 7 Online 30 martie 2018

Românii au talent Sezonul 8 Episodul 7 Online 30 martie 2018

5 min read
0
0
290
Romanii au talent 2018

Urmărește online cel mai popular show de divertisment „Românii au talent” Sezonul 8, care vine cu Episodul 7 pe 30 martie 2018, de la ora 20:30, numai la Pro TV. Prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș vor invita pe scena talentului concurenți dornici de afirmare, care vin cu momente impresionante, cu speranța de a merge cât mai departe în concurs și a câștiga premiul cel mare de 120.000 euro.

Vineri seara, în cadrul show-ului Romanii au talent Sezonul 8 Episodul 7, vom avea parte de un spectacol extraordinar, în care concurenții vor demonstra că românii sunt un izvor nesecat de talent. În această ediție vom avea parte de momente speciale, pline de suspans, energie, emoție si bucurie, cu români talentați din toate colțurile lumii, dornici să arate la o lume întreagă că talentul nu are limite, este în orice formă și de orice vârstă. Concurenții vor întrece orice așteptări și vor continua să uimească publicul cu pasiunea pe care o pun în fiecare număr prezentat pe scena Românii au talent. Ei încearcă să impresioneze juriul dar și milioanele de telespectatori cu prestațiile lor pentru a merge cât mai departe în concurs. Juriul format Andi, Mihaela, Andra și Florin au misiunea de a găsi pe cei mai talentați români, pe care să-i trimită în etapa următoare. În această vineri, după un moment inedit prezentat pe scenă îi determină pe jurați să-și împrumute personalitățile pentru câteva comentarii savuroase.

Așa cum am văzut și în ediția de vinerea trecută, talentul autentic a primit milioane de DA din partea telespectatorilor în cea de-a șasea ediție Românii au talent. Am avut parte de un spectacol variat cu povești uimitoare și concurenți carismatici, plin de ambiție și deciși să cucerească întreaga țară. Concurenții care au urcat în ediția trecută pe scena show-ului suprem, Românii au talent, au ajuns rapid la sufletele juraților și au uimit publicul cu reprezentații care i-au ținut în suspans, le-au adus emoție și bucurie. Ei au facut scena să vibreze, iar la finalul serii, Muzica Militară de Forțelor Navale, ConNicole Studio, Garry și Cristina Cozma, Gras, Eugen Cebotari, Mihaela Popică, Arpeggio & Roua, Tatiana Rudcovscaia, Claudiu Mitea, Andrei Florea, Salsa Encanto, Duo Badea, Rapp’Aga, Ada Totolan, Gabriela Băncilă, Robert Stan, Irena Boclincă, Cadmiel Botac și Ștefan Glăvănescu au reușit să impresioneze juriul, au primit 3 sau 4 DA și merg mai departe în competiție. Sursa: Pro TV.

Așadar, nu pierdeți emisiunea Românii au talent Sezonul 8 Episodul 7, difuzat în seara de vineri, 30 martie 2018, de la ora 20:30, numai la Pro TV. Și ediția a șaptea va fi una pe cinste ce nu trebuie ratată. Spectacolul continuă cu noi concurenți pregătiți să strălucească pe scena celui mai tare show de divertisment, Românii au talent. Scena de spectacol este pregătită pentru Marea Unire a Talentului!

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.