Home Divertisment Românii au talent Sezonul 8 Episodul 8 Online 6 aprilie 2018

Românii au talent Sezonul 8 Episodul 8 Online 6 aprilie 2018

2 min read
0
0
230
Romanii au talent 2018

Urmărește online cel mai popular show de divertisment „Românii au talent” Sezonul 8, care vine cu Episodul 8 pe 6 aprilie 2018, de la ora 20:30, numai la Pro TV. Prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș vor invita pe scena talentului concurenți dornici de afirmare, care vin cu momente impresionante, cu speranța de a merge cât mai departe în concurs și a câștiga premiul cel mare de 120.000 euro. Juriul format Andi, Mihaela, Andra și Florin au misiunea de a găsi pe cei mai talentați români, pe care să-i trimită în etapa următoare.

Vineri seara, în cadrul show-ului Romanii au talent Sezonul 8 Episodul 8, vom avea parte de un spectacol extraordinar, în care emoția și bucuria transmise de concurenți vor face scena să strălucească și să umple casele românilor de energie pozitivă și de optimism. Printre multe alte momente foarte bune, vom vedea și un număr cu piruete care taie răsuflarea oricui, un moment plin de visare, ce îmbină perfect delicatețea cu forța, prezentat de doi români plecați în Italia, care au reușit să uimească o lume întreaga cu talentul lor uimitor. Sursa: Pro TV.

Așadar, nu pierdeți emisiunea Românii au talent Sezonul 8 Episodul 8, difuzat în seara de vineri, 6 aprilie 2018, de la ora 20:30, numai la Pro TV. Și ediția a opta va fi una pe cinste ce nu trebuie ratată. Scena de spectacol este pregătită pentru Marea Unire a Talentului!

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.