Home Divertisment Românii au talent Sezonul 9 Episodul 1 Online 8 februarie 2019

Românii au talent Sezonul 9 Episodul 1 Online 8 februarie 2019

3 min read
0
0
891
Romanii au talent Sezonul 9 Online

Urmărește online cel mai popular show de divertisment „Românii au talent” Sezonul 9, care vine cu Episodul 1 pe 8 februarie 2019, de la ora 20:30, numai la Pro TV. Prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș, vor da startul sezonului #9suprem și vor invita pe scena talentului concurenți dornici de afirmare, care vin cu momente impresionante, cu speranța de a merge cât mai departe în concurs și a câștiga premiul cel mare de 120.000 euro.

Jurații, Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu, sunt pregătiți să fie uimiți de diversitatea reprezentațiilor și de abilitățile extraordinare ale participanților și, cel mai important, să găsească cel mai talentat concurent din 2019.

Vinerea aceasta, în primul episod al sezonului 9 Românii au talent, telespectatorii îl vor întâlni pe unul dintre cei mai interesanți magicieni, al cărui moment i-a făcut pe jurați să se ridice în picioare. Trucurile acestuia cu gaz, bile de billiard și monede au ridicat toată sala în picioare, iar numărul prezentat de el a stârnit hohote de râs. Un alt moment remarcabil din episodul 1 este cel al unei concurente care nu a renunțat niciodată la visul ei. A crezut în ea și a lucrat la perfecționarea numărului, iar vineri va ridica toți jurații în picioare. Prima ediție vine și cu primul golden buzz din acest sezon. Unul dintre jurați a surprins publicul cu apăsarea primului buton auriu, alegerea acestuia fiind neașteptată.

Așadar, nu pierdeți emisiunea Românii au talent Sezonul 9 Episodul 1, difuzat în seara de vineri, 8 februarie 2019, de la ora 20:30, numai la Pro TV. Pregătește-te, deci, să ai parte de noi momente incredibile, pe care nu le-ai mai văzut până acum pe nicio scenă din România și de reprezentații unice, care îți vor aduce emoție, energie, suspans și adrenlină. Sursa: Pro TV

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.