Home Divertisment Românii au talent Sezonul 9 Episodul 2 Online 15 februarie 2019

Românii au talent Sezonul 9 Episodul 2 Online 15 februarie 2019

5 min read
0
0
648
Romanii au talent Sezonul 9 Online

Urmărește online show-ul de divertisment „Românii au talent” Sezonul 9, care vine cu Episodul 2 pe 15 februarie 2019, de la ora 20:30, numai la Pro TV. Prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș vor invita pe scena talentului concurenți dornici de afirmare, care vin cu reprezentații unice, care îți vor aduce emoție, energie, suspans și adrenlină. Aceștia sunt pregătiți să cucerească publicul și să convingă jurații că merită 3 sau 4 DA, cu speranța de a merge cât mai departe în concurs și a câștiga premiul cel mare de 120.000 euro.

Jurații, Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu, sunt pregătiți să fie uimiți de diversitatea reprezentațiilor și de abilitățile extraordinare ale participanților și, cel mai important, să găsească cel mai talentat concurent din 2019.

În prima ediție a show-ului Românii au talent, Ana Maria Pantaze a cântat o melodie a Mădălinei Manole cu care a impresionat pe toată lumea prin unicitatea și frumusețea vocii sale. Ea a primit de la Mihai Petre primul Golden Buzz din sezonul 9.

Tot în episodul 1, Stevie Starr, un bărbat de 56 de ani din Scoția, a prezentat pe scena „Românii au talent” un număr care i-a lăsat fără replică pe jurați, dar și pe cei din public. Scoțianul a înghițit patru monede una după alta și le-a scos din stomac în ordinea aleasă de juriu. La finalul show-ului de vinerea trecută, Stevie Starr a scos uscate toate produsele înghițite, inclusiv zahărul pe care l-a vărsat în palma lui Bartoș. Smiley a venit cu bricheta și scoțianul a aprins o minge de foc.

În Episodul 2 din sezonul #9suprem Românii au talent, îl vom vedea pe concurentul care cântă sub apă, vom face cunoștință cu țăranul sărac de lux și vom asista la demonstrații uluitoare de talent autentic. Tot vineri seara, un concurent vine pe scena talentelor cu câinele lui, în care are foarte mare încredere că va uimi publicul cu aptitudinile sale ce le depășesc cu mult pe cele ale unui patruped obișnuit.

Așadar, nu pierdeți emisiunea Românii au talent Sezonul 9 Episodul 2, difuzat în seara de vineri, 15 februarie 2019, de la ora 20:30, numai la Pro TV. Pregătește-te, deci, să ai parte de noi momente incredibile, pe care nu le-ai mai văzut până acum pe nicio scenă din România. Avalanșa de talent continuă să umple scena celui mai iubit show de divertisment și în această vineri la Românii au talent! Sursa: Pro TV

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.