Home Divertisment Românii au talent Sezonul 9 Episodul 3 Online 22 februarie 2019

Românii au talent Sezonul 9 Episodul 3 Online 22 februarie 2019

5 min read
0
1
840
Romanii au talent Sezonul 9 Online

Urmărește online show-ul de divertisment „Românii au talent” Sezonul 9, care vine cu Episodul 3 pe 22 februarie 2019, de la ora 20:30, numai la Pro TV. Prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș vor invita pe scena talentului concurenți dornici de afirmare, care vin cu reprezentații unice, care îți vor aduce emoție, energie, suspans și adrenlină. Aceștia sunt pregătiți să cucerească publicul și să convingă jurații că merită 3 sau 4 DA, cu speranța de a merge cât mai departe în concurs și a câștiga premiul cel mare de 120.000 euro.

Jurații, Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu, sunt pregătiți să fie uimiți de diversitatea reprezentațiilor și de abilitățile extraordinare ale participanților și, cel mai important, să găsească cel mai talentat concurent din 2019.

În cea de-a doua ediție a show-ului Românii au talent Sezonul 9, telespectatorii au putut urmări momente de canto, dresură cu oi și câini, breakdance, escapologie, teatru de umbre, hair hanging, contorsionism, dans și canto sub apă, cu care concurenții au uimit publicul prin apltitudinile lor extraordinare. Isabela Stănescu, o tânără de 18 ani din Piatra Neamț a pășit pe scena „Românii au talent” în costum tradițional și a uluit atât juriul, cât și publicul, interpretând ‘O mio babbino caro’ de Puccini. La finalul momentului, concurenta a fost aplaudată în picioare de juriu.

Tot în episodul 2, Florin Călinescu are cea mai tare reacție, după ce urmărește momentul palpitant al dansatoarei Denisa Despa, care a venit cu un număr de dans provocator. Îmbrăcată foarte sumar, Denisa a demonstrat că are un control fantastic al mușchilor, executând câteva mișcări de dans inclusiv cu sânii, motiv suficient pentru ca Florin Călinescu să-și pună ochelarii.

În Episodul 3 din sezonul #9suprem Românii au talent, telespectatorii se vor bucura de încă o seară de vineri plină de talent autentic și de un spectacol formidabil. Diversitatea reprezentațiilor prezentate de concurenți îi va impresiona pe Andi, Andra, Mihai și Florin, care vor fi cuprinși de emoție și se vor distra alături de ei fie pe scenă, fie la masa juriului.

Așadar, nu pierdeți emisiunea Românii au talent Sezonul 9 Episodul 3, difuzat în seara de vineri, 22 februarie 2019, de la ora 20:30, numai la Pro TV. Pregătește-te, deci, să ai parte de noi momente incredibile, pe care nu le-ai mai văzut până acum pe nicio scenă din România. Avalanșa de talent continuă să umple scena celui mai iubit show de divertisment și în această vineri la Românii au talent! Sursa: Pro TV

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Video cu Romanii au talent Sezonul 9 Episodul 3 va fi publicat online după difuzare. Vă rugăm să reveniți pentru a urmări noul episod. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri create. Mulțumim pentru înțelegere!
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.