Home Divertisment Românii au talent Sezonul 9 Episodul 4 Online 1 Martie 2019

Românii au talent Sezonul 9 Episodul 4 Online 1 Martie 2019

6 min read
0
0
977
Romanii au talent Sezonul 9 Online

Urmărește online show-ul de divertisment „Românii au talent” Sezonul 9, care vine cu Episodul 4 pe 1 martie 2019, de la ora 20:30, numai la Pro TV. Prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș vor invita pe scena talentului concurenți dornici de afirmare, care vin cu reprezentații unice, care îți vor aduce emoție, energie, suspans și adrenlină. Aceștia sunt pregătiți să cucerească publicul și să convingă jurații că merită 3 sau 4 DA, cu speranța de a merge cât mai departe în concurs și a câștiga premiul cel mare de 120.000 euro.

Jurații, Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu, sunt pregătiți să fie uimiți de diversitatea reprezentațiilor și de abilitățile extraordinare ale participanților și, cel mai important, să găsească cel mai talentat concurent din 2019.

În cea de-a treia ediție a show-ului Românii au talent Sezonul 9, telespectatorii au putut urmări momente extraordinare de forță, canto, gimnastică ritmică, dans tribal și belly dance, folclor, acrobații pe cauciuc, dans contemporan, dans cu lasere, percuție, hairstyling cu foc și actorie.
Reprezentațiile concurenților și trăirile acestora au adus ropote de aplauze și reacții uimitoare în rândul juraților. Cel de-al doilea GOLDEN BUZZ din acest sezon i-a revenit gimnastei Ema Stoian, de numai 10 ani, care prin momentul său l-a impresionat pe Moisescu l-a făcut să apese butonul auriu.

În episodul 3 am avut parte de un spectacol formidabil, iar Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu au fost încântați de diversitatea numerelor și de determinarea concurenților de a impresiona și de a cuceri publicul. Alin Buruiană, Azeri Brothers, Camil Atanase, Cheban Group, Daddies crew, Ema Stoian, Gilly Martin, Happy sticks, Ivan Zappetti și Genny Godano, Maher Haser, Power! Sportakrobatik, Rodica Puia, Veverițele năzdrăvane și Vraciu au fost cei care au primit 3 sau 4 DA vinerea trecută din partea juraților.

În Episodul 4 din sezonul #9suprem Românii au talent, telespectatorii vor vedea un moment de dresaj dus la superlativ care îi uimește pe Andi, Andra, Mihai și Florin și îi cucerește iremediabil. Un concurent trecut de prima tinerețe reușește să suprindă, atât publicul cât și juriul, prin voința sa, prin entuziasm, dar și prin felul în care arată. Tot în episodul din 1 martie, doi concurenți fabuloși ridică sala în picioare în momentul în care își prezintă numărul de patinaj pe role, unul care le taie tuturor răsuflarea și-i uluiește pe jurați și pe Smiley și Pavel.

Așadar, nu pierdeți emisiunea Românii au talent Sezonul 9 Episodul 4, difuzat în seara de vineri, 1 martie 2019, de la ora 20:30, numai la Pro TV. Pregătește-te, deci, să ai parte de noi momente incredibile, pe care nu le-ai mai văzut până acum pe nicio scenă din România. Spectacolul atinge cote fulminante pe scena celui mai iubit show de divertisment și în această vineri la Românii au talent! Sursa: Pro TV

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Video cu Romanii au talent Sezonul 9 Episodul 4 va fi publicat online după difuzare. Vă rugăm să reveniți pentru a urmări noul episod. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri create. Mulțumim pentru înțelegere!
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.