Home Divertisment Românii au talent Sezonul 9 Episodul 5 Online 8 Martie 2019

Românii au talent Sezonul 9 Episodul 5 Online 8 Martie 2019

6 min read
0
0
645
Romanii au talent Sezonul 9 Online

Urmărește online show-ul de divertisment „Românii au talent” Sezonul 9, care vine cu Episodul 5 pe 8 martie 2019, de la ora 20:30, numai la Pro TV. Prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș vor invita pe scena talentului concurenți dornici de afirmare, care vin cu reprezentații unice, care îți vor aduce emoție, energie, suspans și adrenlină. Aceștia sunt pregătiți să cucerească publicul și să convingă jurații că merită 3 sau 4 DA, cu speranța de a merge cât mai departe în concurs și a câștiga premiul cel mare de 120.000 euro.

Jurații, Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu, sunt pregătiți să fie uimiți de diversitatea reprezentațiilor și de abilitățile extraordinare ale participanților și, cel mai important, să găsească cel mai talentat concurent din 2019.

În cea de-a patra ediție a show-ului Românii au talent Sezonul 9, telespectatorii au putut urmări momente extraordinare pe scena celui mai îndrăgit show de divertisment din România. Elena Gibson, o româncă de 42 de ani stabilită în Londra, a cucerit juriul şi publicul „Românii au talent“ cu un număr de balet la bară, pe care exigentul Mihai Petre l-a aplaudat în picioare, catalogându-l unul dintre „cele mai dificile şi rafinate momente“.

În episodul 4 am avut parte de un spectacol formidabil, iar Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu au fost încântați de diversitatea numerelor și de determinarea concurenților de a impresiona și de a cuceri publicul. Printre aceste momente s-a numărat și cel al Claudiei Vesa, o tânără de 21 de ani, ce suferă de o boală gravă și care a impresionat până la lacrimi publicul graţie vocii sale, dar şi cu povestea de viaţă impresionantă. Concurenta a emoţionat cu interpretarea ariei „O sole mio“ pe scena de la „Românii au talent“, dar mai ales cu povestea de viaţă. Mai multe persoane din public au fost surprinse plângând, iar la final toată lumea s-a ridicat în picioare pentru a o aplauda pe concurentă. 

În Episodul 5 din sezonul #9suprem Românii au talent, vom vedea cel de-al treilea golden buzz din acest sezon. Unul dintre cei mai spectaculoși concurenți din istoria emisiunii prezintă un moment nemaivăzut pe scena talentului și va fi răsplătit cu butonul auriu și cu aplauze frenetice. Reprezentația uluitoare a acestuia va fi, cu siguranță, una de neuitat. Tot în episodul din 8 martie, jurații au și discuții în contradictoriu referitoare la unele dintre numerele aduse în cea de-a cincea ediție a celui mai tare show de divertiment. Vom vedea și un moment spectaculos, plin de adrenalină și energie, care-i va lăsa pe toți fără cuvinte și va ridica publicul în picioare.

Așadar, nu pierdeți emisiunea Românii au talent Sezonul 9 Episodul 5, difuzat în seara de vineri, 8 martie 2019, de la ora 20:30, numai la Pro TV. Pregătește-te, deci, să ai parte de noi momente incredibile, care vor duce spectacolul la un alt nivel și pe care nu le-ai mai văzut până acum pe nicio scenă din România. Spectacolul atinge cote fulminante pe scena celui mai iubit show de divertisment și în această vineri la Românii au talent! Sursa: Pro TV

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Video cu Romanii au talent Sezonul 9 Episodul 5 va fi publicat online după difuzare. Vă rugăm să reveniți pentru a urmări noul episod. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri create. Mulțumim pentru înțelegere!
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.