Home Divertisment Românii au talent Sezonul 9 Episodul 6 Online 15 Martie 2019

Românii au talent Sezonul 9 Episodul 6 Online 15 Martie 2019

5 min read
0
0
603
Romanii au talent Sezonul 9 Online

Urmărește online show-ul de divertisment „Românii au talent” Sezonul 9, care vine cu Episodul 6 pe 15 martie 2019, de la ora 20:30, numai la Pro TV. Prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș vor invita pe scena talentului concurenți dornici de afirmare, care vin cu reprezentații unice, care îți vor aduce emoție, energie, suspans și adrenlină. Aceștia sunt pregătiți să cucerească publicul și să convingă jurații că merită 3 sau 4 DA, cu speranța de a merge cât mai departe în concurs și a câștiga premiul cel mare de 120.000 euro.

Jurații, Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu, sunt pregătiți să fie uimiți de diversitatea reprezentațiilor și de abilitățile extraordinare ale participanților și, cel mai important, să găsească cel mai talentat concurent din 2019.

În cea de-a cincea ediție a show-ului Românii au talent Sezonul 9, telespectatorii au putut urmări momente extraordinare pe scena celui mai îndrăgit show de divertisment din România. Alesia Călin a demonstrat vineri seară că în spatele talentului ei se află multă pasiunie și muncă asiduă. Fetița din Slobozia în vârstă de doar 7 ani a încântat publicul și juriul cu vocea ei incredibilă interpretând „Ave Maria” Dumnezeiește.

Tot vinerea trecută, printre multe alte momente impresionante a fost și cel al lui Kidd StrobeAka Frenchiebabyy, care a venit pe scena talentelor cu un număr de contorsionism, ce a depășit orice așteptare și imaginație și care la provocat pe Andi Moisescu să apese butonul auriu, trimițându-l direct în semifinale.

În Episodul 6 din sezonul #9suprem Românii au talent, vom vedea concurenți cu aptitudini uimitoare care vin să cucerească juriul și publicul. Un număr de o dificultate greu de imaginat și extrem de spectaculos îi fascinează pe jurați, care rămân uluiți de complexitatea momentului și de expresivitatea celor care îl prezintă. Cea de-a șasea ediție Românii au talent va fi presărată cu surprize pentru Andi Moisescu. Juratul și-a sărbătorit ziua de naștere la filmări, alături de colegi iar aceștia l-au surprins pe durata întregii zile cu diverse cadouri care i-au adus zâmbetul pe buze și l-au uimit. Cea mai mare bucurie însă i-a adus-o lui Andi un concurent a cărui reprezentație l-a fascinat.

Așadar, nu pierdeți emisiunea Românii au talent Sezonul 9 Episodul 6, difuzat în seara de vineri, 15 martie 2019, de la ora 20:30, numai la Pro TV. Pregătește-te, deci, să ai parte de noi momente incredibile, care vor duce spectacolul la un alt nivel și pe care nu le-ai mai văzut până acum pe scena celui mai iubit show de divertisment și în această vineri la Românii au talent! Sursa: Pro TV

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Video cu Romanii au talent Sezonul 9 Episodul 6 va fi publicat online după difuzare. Vă rugăm să reveniți pentru a urmări noul episod. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri create. Mulțumim pentru înțelegere!
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.