Home Divertisment Românii au talent Sezonul 9 Episodul 7 Online 22 Martie 2019

Românii au talent Sezonul 9 Episodul 7 Online 22 Martie 2019

7 min read
0
0
252
Romanii au talent Sezonul 9 Online

Urmărește online show-ul de divertisment „Românii au talent” Sezonul 9, care vine cu Episodul 7 pe 22 martie 2019, de la ora 20:30, numai la Pro TV. Prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș vor invita pe scena talentului concurenți dornici de afirmare, care vin cu reprezentații unice, care îți vor aduce emoție, energie, suspans și adrenlină. Aceștia sunt pregătiți să cucerească publicul și să convingă jurații că merită 3 sau 4 DA, cu speranța de a merge cât mai departe în concurs și a câștiga premiul cel mare de 120.000 euro.

Cea de-a șasea ediție a show-ului Românii au talent Sezonul 9 i-a fost dedicată lui Andi Moisescu. Juratul și-a petrecut ziua de naștere la filmări, alături de colegii săi, iar aseară telespectatorii au văzut ce surprize și ce cadouri a primit din partea echipei cu această ocazie. Gigel Frone, fostul concurent Românii au talent, a venit să-i ureze la mulți ani în stilul lui caracteristic și a cântat mai multe melodii pentru Andi, dar și pentru ceilalți jurați și pentru public. A fost o atmosferă extraordinară, iar concurenții au făcut un spectacol memorabil pe scena celui mai tare show de divertisment și au adus energie și emoție.

În Episodul 6 de vinerea trecută surprizele s-au ținut lanț la Românii au talent. A fost o atmosferă de sărbătoare, iar concurenții au adus emoția, energia și efervescența pe scenă, prin reprezentațiile pe care le-au pregătit special pentru această ocazie. Momentele de canto, arte marțiale, dans, parkour, acrobație, forță, harpă, didgeridoo, pole dance și chitară prezentate vineri s-au completat perfect, au încântat publicul și jurații și au adus foarte multe zâmbete sau lacrimi de emoție. Clubul sportiv Ronin Dojo, Bane, Nicolae Avram ”Nini”, Christian Spiridon – Tarky, Denis Lupan, Adam Jenei, Duo Costache, Adriana Geamănu, Maria Ene, Brian Petermann, Lucian Răducanu, Ines Ștefănescu și Axel Jehrlander, Adrian Dumitru și Olga Biserova au încântat jurații, i-au impresionat cu aptitudinile lor și cu abilitatea de a face show și au obținut 3 sau 4 DA.

Episodul 7 din sezonul #9suprem Românii au talent va aduce concurenți care vor ului jurații și publicul vor lua cu asalt scena talentului și le vor prezenta momente la care nu s-ar fi așteptat. Încântat de reprezentația de salsa a unei concurente, Mihai Petre i se alătură și dansează împreună, însă fata are un mic accident pricinuit de jurat. O concurentă de numai 12 ani va ului jurații cu performanțele sale și cu momentul pe care-l prezintă. Tot în episodul de vineri jurații împreună cu Smiley și Pavel, dar și publicul, nu se pot abține și i se alătură unui concurent pe scenă în timpul numărului acestuia. Toți dansează, cântă și simt bucuria din reprezentația participantului, iar Andra îi învață pe Smiley și Pavel câteva mișcări noi de dans. 

Așadar, nu pierdeți emisiunea Românii au talent Sezonul 9 Episodul 7, difuzat în seara de vineri, 22 martie 2019, de la ora 20:30, numai la Pro TV. Pregătește-te, deci, să ai parte de noi momente incredibile, care vor duce spectacolul la un alt nivel și pe care nu le-ai mai văzut până acum pe scena celui mai iubit show de divertisment și în această vineri la Românii au talent! Sursa: Pro TV

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Video cu Romanii au talent Sezonul 9 Episodul 7 va fi publicat online după difuzare. Vă rugăm să reveniți pentru a urmări noul episod. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri create. Mulțumim pentru înțelegere!
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.