Home Divertisment Românii au talent Sezonul 9 Episodul 8 Online 29 Martie 2019

Românii au talent Sezonul 9 Episodul 8 Online 29 Martie 2019

5 min read
0
0
309
Romanii au talent Sezonul 9 Online

Urmărește online show-ul de divertisment „Românii au talent” Sezonul 9, care vine cu Episodul 8 pe 29 martie 2019, de la ora 20:30, numai la Pro TV. Prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș vor invita pe scena talentului concurenți dornici de afirmare, care vin cu reprezentații unice, care îți vor aduce emoție, energie, suspans și adrenlină. Aceștia sunt pregătiți să cucerească publicul și să convingă jurații că merită 3 sau 4 DA, cu speranța de a merge cât mai departe în concurs și a câștiga premiul cel mare de 120.000 euro.

În Episodul 7 de vinerea trecută, concurenții au făcut spectacol pe scena talentului cu momente de popping, dans sportiv, stand up comedy, step, canto, acrobație, bachata, magie, salsa, breakdance, jonglerie cu pizza, dans contemporan și pole dance și au primit ropote de aplauze din partea celor prezenți în sală. A fost o atmosferă extraordinară, iar cei care au reușit să impresioneze juriul au primit și laudele acestora, dar și 3 sau 4 DA. Dan’s discovery, Fulvio Balboni, Victor Vacarciuc, grupul Bimbam, Alexandru Ghițescu, Duo thunder, Cristian Fota și Raluca Burlacu, Gyula Suketes, Cristian Nistor, Alin Luțu, Simona Petric, Trio Braica, Viorel Stănescu, Noris Lobonțiu, George Toader, Măriuca Iordache și Emili Moskalenko au fost cei care au trecut cu brio aseară de jurizare.

Vineri seară, în Episodul 8, scena Românii au talent va găzdui concurenți care își doresc să cucerească publicul cu talentul lor sau să se afirme, după cum au declarat chiar ei. Jurații vor fi fascinați de frumusețea unora dintre momentele prezentate, dar și de calitățile participanților, indiferent de natura lor, iar Florin ia o decizie care îi uimește pe toți colegii lui. Tot în episodul de vinery, un număr extrem de solicitant și precis, dar plin de grație și senzualitate îi încântă pe jurați, care sunt fascinați de aptitudinile celor două concurente de pe scenă.

Așadar, nu pierdeți emisiunea Românii au talent Sezonul 9 Episodul 8, difuzat în seara de vineri, 29 martie 2019, de la ora 20:30, numai la Pro TV. Pregătește-te, deci, să ai parte de noi momente incredibile, care vor duce spectacolul la un alt nivel și pe care nu le-ai mai văzut până acum pe scena celui mai iubit show de divertisment. Florin Călinescu va apăsa vineri butonul auriu, în cea de-a opta ediție Românii au talent! Sursa: Pro TV

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Video cu Romanii au talent Sezonul 9 Episodul 8 va fi publicat online după difuzare. Vă rugăm să reveniți pentru a urmări noul episod. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri create. Mulțumim pentru înțelegere!
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.