Home Divertisment Românii au talent Sezonul 9 Episodul 9 Online 5 Aprilie 2019

Românii au talent Sezonul 9 Episodul 9 Online 5 Aprilie 2019

6 min read
0
0
397
Romanii au talent Sezonul 9 Online

Urmărește online show-ul de divertisment „Românii au talent” Sezonul 9, care vine cu Episodul 9 pe 5 aprilie 2019, de la ora 20:30, numai la Pro TV. Prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș vor invita pe scena talentului concurenți dornici de afirmare, care vin cu reprezentații unice, care îți vor aduce emoție, energie, suspans și adrenlină. Aceștia sunt pregătiți să cucerească publicul și să convingă jurații că merită 3 sau 4 DA, cu speranța de a merge cât mai departe în concurs și a câștiga premiul cel mare de 120.000 euro.

În Episodul 8 de vinerea trecută, telespectatorii au fost martorii unui spectacol plin de bucurie, energie și emoție și au aplaudat talentul prezentat pe scenă în diverse forme, cu foarte multă dăruire și entuziasm, de către concurenți dornici să cucerească întreaga țară.  Am avut ocazia să vedem copii extrem de talentați, tineri hotărâți și plini de entuziasm și concurenți trecuți de prima tinerețe, dar care nu au renunțat niciodată la visurile lor și au urcat vinerea trecută pe scena talentului făcând un spectacol extraordinar. Aceștia au prezentat momente de canto, breakdance, gimnastică, dans contemporan, rapp, actorie, arte marțiale, beatbox și acrobație la bară și au primit ropote de aplauze din partea publicului.

În urma reprezentațiilor din cea de-a opta ediție Românii au talent, cei care au primit 3 sau 4 DA din partea juraților sunt: Micii chitariști, Burning souls crew, Iosif Pușchiță, Trupa Eden, Vittorio Colombo, Casiana Oancea și Alin Mătușa, Eliza Dan și Tanabay Tokgoz, Alexandru Badea, Irina Loghin, Ramona Suliță, Fedor Polyanskiy și Dina Ahmetgareeva, Lotul sportiv al Federației Române de karate kyokushin, Erik Tudoran și Duo Sienna.

Vineri seară, în Episodul 9, scena Românii au talent va aduce concurenți plini de surprize, care vor încânta prin emoția și bucuria transmise, dar și prin senzualitate, și îi vor face pe jurați să aibă păreri contradictorii. Andra decide să se focuseze mai mult pe dans și pe momentele de acest gen prezentate pe scena Românii au talent, luând această hotărâre în urma comentariilor lui Mihai care vizează numerele de muzică. În Episdoul din această vineri, una dintre cele mai senzuale concurente din acest sezon vine să încingă atmosfera la Românii au talent. Hotărâtă să cucerească publicul și jurații, aceasta reușește… parțial însă, deoarece încinge și spiritele la masa juriului. 

Așadar, nu pierdeți emisiunea Românii au talent Sezonul 9 Episodul 9, difuzat în seara de vineri, 5 aprilie 2019, de la ora 20:30, numai la Pro TV. Pregătește-te, deci, să ai parte de noi momente incredibile, care vor duce spectacolul la un alt nivel și pe care nu le-ai mai văzut până acum pe scena celui mai iubit show de divertisment. Jurații au crezut că le-au văzut pe toate, însă așteptările lor vor fi depășite, în cea de-a noua ediție Românii au talent! Sursa: Pro TV

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Video cu Romanii au talent Sezonul 9 Episodul 9 va fi publicat online după difuzare. Vă rugăm să reveniți pentru a urmări noul episod. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri create. Mulțumim pentru înțelegere!
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.